Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

Damat Katliam yaptı 4 ölü

04-03-2019 10:47:22 - AKYAZI
Damat Katliam yaptı 4 ölü

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Akyazılı kayınvalidesini ve 2 kayınbiraderini vurarak öldüren şahıs, daha sonra intihar etti.

Özgür Adımlar
Olay, gece saatlerinde Kocaeli’nin Gebze ilçesi Gaziler Mahallesi Şehit Fahri Kır Caddesi 1762 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, eşiyle aralarında çeşitli sorunlar olduğu iddia edilen Ferhat Aslan isimli şahıs, kayınvalidesi Ayşe Dayıoğlu'nun evine giderek kendisiyle tartışmaya başladı. Çıkan tartışma sırasında cebindeki tabancayı çıkartan Aslan, kayınvalidesi Ayşe Dayıoğlu, kayınbiraderleri Feridun Dayığlu ve Adem Dayıoğlu’na defalarca ateş etti. Kurşunların isabet ettiği 3 kişi hayatını kaybederken, Ferhat Aslan daha sonra aynı tabancayla intihar etti. 
 
Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Ferhat Aslan, Ayşe Dayıoğlu, Feridun Dayıoğlu ve Adem Dayığlu’nun hayatını kaybettiği belirlendi. 4 kişinin cenazesi otopsi incelemeleri için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 
 
Olayı telefonla haber alan amca İsmail Dayıoğlu ise İzmit’ten Gebze’ye gelerek 3 yakınını kaybettiği evin önünde taziyeleri kabul etti. Olayın henüz bilmedikleri bir tartışma sonucu olduğunu söyleyen İsmail Dayıoğlu, “Yeğenlerim öldü. Damat vuruyor bunları. Başka ne olduğunu bilmiyorum. Bizi aradılar telefonla çıktık geldik. Ev giremedik morgtaydılar, oraya gittik. Olayda 4 kişi ölüyor. Abimin hanımı, abimin 2 oğlu, bir de damat kendini vuruyor. Tartışma olmuş aralarında ama ne olduğunu bilmiyorum” dedi. 
 
Öte yandan İstanbul Adli Tıp Kumurumda yapılacak incelemenin ardından Dayıoğlu ailesine ait 3 cenazenin memleketleri Akyazı Topaağaç(Ramaslı)'da toprağa verilecek.
 

İlçemiz Eskibedil Mahallesi halkından Hasan Dayıoğlu’nun Gelini ve Torunları Harun, Muammer, Mehmet ve İsmail dayıoğlu’nun Yeğenleri ve Yengeleri Feridun ve Adem dayıoğlu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Eskibedil mahallesi Caminde Kılınacak İkindi Namazına müteakip Aile Mezarlığına defnedilecektir.

Taziye için Akın Dayıoğlu : 0538 318 84 82

UB Group
Damat Katliam yaptı 4 ölü
Ürdüç
Damat Katliam yaptı 4 ölü
Damat Katliam yaptı 4 ölü
Damat Katliam yaptı 4 ölü

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
PFDK Sakaryaspor'un cezasını açıkladı
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup