Damadı yumurtaya ve una buladılar

Akyazılı esnafın yakınları olan çift Samsun'da dünya evine girdi. Düğüne katılan Akyazılı bir grup damadı sandalyeye kelepçeleyip başına un döküp yumurta kırıp, Köpüklü yangın tüpüyle yıkadı.
 
Akyazılı esnafın yakınları olan genç çift, Samsun'da düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Düğün, coşku ve eğlence dolu anlara sahne oldu.
 
Törene katılan Akyazılı misafirler, damat Muhammet Yusuf Avcı'ya unutulmaz anlar yaşatmak için ilginç bir sürpriz hazırladı. Damat, arkadaşları tarafından sandalyeye kelepçelenerek oturtuldu. Ardından başına meyve suyu, un dökülüp yumurta kırıp, köpüklü yangın tüpü sıkarak renkli ve eğlenceli bir gösteri gerçekleştirildi.
 
Davetliler arasında büyük bir neşe ve kahkaha ile karşılanan bu sürpriz, düğünün en çok konuşulan anlarından biri oldu.