Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye başkanlarıyla kampa giriyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, belediye başkanlarına "Vatandaşla iç içe olun, kapılarınızı açık tutun” mesajını verecek.
O gurbetci arkadaş sen Türk milleti ile dalga geçer gibi neden yorum yapıyorsun burada şu an ekonomik savaş var alım gücü zor insanlar perişan sen kalkmissin ordan yok ev Alacam falan filan millet alamıyor yani bı yağ olmuş 140 TL nasi yaşıyor insanlar burda haberin yok bide dalga geçiyorsun birde akyazılisin ayıptır günahtır
büyük başkan recep abi, dün asgari ücreti açıkladın akşam arkadaşlarla konuştuk, vatana dönmeye karar verdik. sabah uyandık euro 19 tl olmuş. bir arkadaş dedi ben akyazıdan 2 senede sıfır daire alırım. 2 sene daha alamanya da kalacam. ilk seçimde oyumuz senin reis. kampa bile gitmene gerek yok. euro 25 olsun yeter. biz burada çalışır, vatanımızdan arsa, ev, villa alırız. yeterki euro yüksek olsun. bu gayrimenkul satışlarındaki vergiyi sadece bizim için biraz düşür reis. her zaman yanındayız.
2023de olacaklar belli doların TL yi pula çevirmesi kasırga ya dönen zamlar sizleri sandıklarda süpürecek
malasef 2002 de iktidara gelen partiniz ile bugünkü partimiz yüzde 100 farklı. tayyip abi bile aynı tayyip abi değil. rotasını batıdan doğuya çevirdi. oysaki doğu demek fakirlik demek, yasaklar demek, açlık demek. türkiyenin bile doğusu batısından fakir. özgürlükleri savunan partiden devleti savunur tarafa geldik. islama aykırı bu. ıslam hür bireylere farzdır. biz şuan devlet kontrolünde yaşayan takip edilen birer kobay olduk. ülkeyi özgürleştirmek için yola çıktık, devlete hizmet eder olduk.