Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Canlı bomba yeleği ile çekilmiş fotoğrafı çıktı

10-06-2020 13:39:19 - AKYAZI
Canlı bomba yeleği ile çekilmiş fotoğrafı çıktı

Özgür Adımlar
Sakarya’da polis ekiplerince 2 farklı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 4 yabancı uyruklu DEAŞ şüphelisi yakalanırken, operasyonun devamında ise daha öncesinde canlı bomba yeleği ile çekilmiş fotoğrafına ulaşıldığı iddia edilen şahıs tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, geçtiğimiz günlerde Serdivan ve Erenler ilçesinde 2 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyon kapsamında M.K.M., H.İ., J.A.M. ile T.K.K. isimli yabancı uyruklu oldukları öğrenilen 4 şüpheli yakalandı. Operasyonun devamında ise yakalanan şüpheli M.K.M.’nin kardeşi olduğu ve daha öncesinde canlı bomba yeleği ile çekilmiş fotoğraflarına ulaşıldığı iddia edilen A.K.M.’de Adapazarı ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.
Emniyette işlemleri tamamlanan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi. Burada hakim karşısına çıkan şüphelilerden M.K.M., H.İ. ve canlı bomba yeleği ile çekilmiş fotoğrafı olduğu iddia edilen A.K.M. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden J.A.M.’ye ev hapsi verilirken, T.K.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden