Bu çocukların sesini duyun

Akyazı Cumhuriyet Ortaokulu’nda iki sınıfta eğitim alan Otizmli ve Down Sendromlu öğrenciler, malzeme sıkıntısı yaşıyor. 
 
Akyazı Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun yetersizliği nedeniyle Akyazı Cumhuriyet Ortaokulu'na gönderilen öğrencilerin sınıflarda eğitici öğretici malzemelerin bulunmaması aileleri zorda bırakıyor.
 
Özel Eğitim öğrenci velilkeri; “ Sınıflar bomboş bizi kimse umursamıyor. Normal çocuklardan çok özel çocuklarımızın ihtiyacı var. Bize okul yapılacak dediler ama hala bir başlangıç göremedik. Aylar, yıllar geçti kimseye sesimizi duyuramadık. Akyazılı yardımsever bu okulu yapmak istiyor ama nedense bir türlü başlanılmıyor.  Biz bu okulun bir an önce yapılmasını istiyoruz, beklemek istemiyoruz. Bizim bir günümüz bile çok önemli. Sesimizi duyun artık.” dedi.