Birinci; Şampiyonluğunu Sponsoruna Armağan Etti
İsviçre’nin Basel kentinde31 Mayıs-01 Haziran 2014 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası 4. Basler-Open karate turnuvasına katılarak şampiyon olan Zeynep Birinci kendisine sponsor olan Bayraktar masaj salonu sahibi Recep Bayraktar’ı ziyaret ederek teşekkür etti.
Uluslararası 4. Basler-Open karate turnuvasına katılabilmek için kendisine maddi destek olan Bayraktar masaj salonu sahibi Recep Bayraktar’ı ziyaret ederek kazandığı şampiyonluğu kendisine armağan etti.
İsviçre’nin Basel kentinde düzenlenen Uluslararası 4. Basler-Open karate turnuvada kendi kategorisi olan 25 kg da ve bir üst kategori olan 30 kg da birinci olan Zeynep Birinci kendisine maddi destek olan Recep Bayraktar’a teşekkür ederek. İsviçre’nin Basel kentinde düzenlenen Uluslararası 4. Basler-Open karate turnuvasına katılabilmem için bana maddi destek olan sayın recep bayraktar’a sonsuz teşekkürlerimi sunarken almış olduğum şampiyonluğu kendisine armağan ediyorum dedi.
Küçük bir yüreği sevindirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Bayraktar masaj salonu sahibi Recep Bayraktar, kendisini basından yakinen takip ettiğim ve şimdiye kadar almış olduğu başarıları da bildiğim için sponsorluk teklifini hiç düşünmeden kabul ettim. Kızımızın yurt dışına çıkarak uluslararası bir tecrübeyi yaşayabilmesi ve küçük bir yüreği sevindirebilmek çok güzel bir duygu Almış olduğu başarılardan dolayı kendisini ve onu yetiştiren Karate hocamız sayın Sezai Yolcuoğlu’nu kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Zaten turnuvaya katılan tüm sporcularının şampiyon olacağından emindim dedi.




