Bilgi Ve Kültür Evinde Seviye Tespit Ve Konu Kavrama Sınavları Devam Ediyor

Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evinde tüm sınıflara her ay düzenli olarak yapılan sınavlar neticesinde öğrencilerin takıldığı yada anlamadığı konular tespit edilerek bu eksikliğin giderilmesi amacıyla ve Öğrencilerin Bilgi ve Konuları Kavrama düzeyini tespit etmek adına uygulanan sınavlar öğrencilerin derslerinde çok daha başarılı olmasını sağlıyor.

Konu ile ilgili konuşan Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı “Bilgi ve Kültür Evi Derslere Destek Merkezinde öğrenim gören  öğrencilerimize her ay düzenli olarak belirli testler uyguluyoruz bugünde Şuana kadar anlatılan ve işlenen konuların kavranıp kavranmadığı noktasında bilgi düzeyini tespit sınavı yaptık. Öğrencinin bilgisini ölçmenin en kısa yol ve metodu sınavdır. Bizde Belediye olarak her ay   tüm sınıflara birer sınav uygulayarak öğrencilerimizin başarı düzeylerini ölçmek adına bu uygulamaya devam edeceğiz. Öğrencilerimiz için eğitim öğretim sisteminde kullanılan yeni teknolojik uygulamaları ve metotları yakından takip ediyoruz.Tüm  öğrencilerimizin başarılı olabilmesi için gereken tüm fedakarlığı her zaman yapmaya devam edeceğiz yeter ki onlar başarılı olsunlar biz onların tüm isteklerini karşılamaya hazırız ” dedi.

Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evi Derslere Destek Merkezinde halen 350 öğrenci interaktif sınıflarda eğitim almaktadır.