Sanayi yolu 7 seneden beri sıra bekliyor burası herhalde peruda bir sokak Rabbım rızası için Bi bak herzaman görüp konuşuyorum başkan senden sıra gelecek anlamış değilim lütfen lütfen başkan
Afrika'daki ormanlarda yaşayan ilkel kabileler akıllanırda; Akyazı'nın çok bilmişler akıllanmaz. Çünkü sanırım adamların üç harflileri varki yalanları bile savunacak kadar körler yaratmışlar.
Kuzuluk Şose Mah.deki eski belediye binasının arkasındaki cengiz sokak da delik deşik asfalt yok, bakım yok, yol berbat vaziyette
Akyazı'dan artık Hindistan olarak bahsedebilirsiniz zira hiçbir farkı kalmadı
Belediye başkanından meclis üyelerine kadar hepsi sorumludur. Ancak bu durumdan en çok sorumlu olan ise seçmenlerdir. Nazım Hikmet in Akrep Gibisin şiiri geliyor aklıma
Recep Tayyip Erdoğan kompleksinin arka tarafındaki sitelerin olduğu cadde içler acısı, Hakmar market in önü su mıcır çukur ne ararsan var.Yazik gerçekten yazık.
Hata miiletin denenmiş kişi bir daha geldi yazık bu ilçeye köyler bizden daha hareketli
Neden hizmet yok neden kimse ilgilenmiyor
Çalişma 0 yama bile yapılmıyor yollar delik deşik napıyır başkan merak ediyorum
Bilal beyin kendi oturduğu kuzuluk ortamahalle bile bazı sokakları özellikle yokuşlu sokakları kaleye alınmıyor dikkat çekmiyor hesabıyla hala yıllardır asfaltsız biz arada geliyoruz gezmeye devremülklerde kalıyoruz orada oturan bazı vatandaşlar çok dertli çay bahçelerinde konuşuyoruz yollarımız çamur evden çıkamıyoruz diyor vatandaş sokağında bile arabayla inmek zorunda merkeze
İlk gördüğümde Bilal Soykan,i secimlere hazırlanıyordu demiştim kendi kendime Bilal beyden başkan olmaz diye ama hala vatandaş şahısa oy vermiyor partiye verdiği için malum böyle dert yanıyor bu da geçecek az kaldı vatandaş gözünü açtı az kaldi
Sussam gönül razı değil,Konuşsam tesiri yok,Cenabı Allah in Yüce taktiri ve himmetine sığınırım,Adil yönetici olabilmek çok feci önemli,Belediye demek hizmet demek, Benim Yaşam ortamını dünya kalite sine çıkar yoksa bırakın Yapacak olan gelsin, Vatandaşları niye ilkel sokak ve cadde şartlarında yaşatıyorsunuz,Tertemiz pırıl pırıl asfaltlar ve Tertemiz aydinlikli caddeler sokaklar istemek hakkımız değilmi.
Boşa geçen 6 yıl ve 4 yıl daha var. Yapılan yerlerde göçtü gitti.
Bunların yaptıgı gönül belediyeciliği değil çukur ve karısı belediyeciliği bu keşişleri kim yaptıysa sebep olduysa allah kahretsin
Akyazı Haber, Akyazı'mız için bu tarz eleştirel haberlerin devamını diliyorum. Belki ilçeyi yönetenler hicap duyar da yolları medeniyet göstergesi olan bir Akyazı' yı bize layık görürler.
Bundan 2,3 sene önce kanalizasyonu yapılanlar yaptı kurtuldu. Şimdi kanalizasyon yapmak için ücretini istiyorlar. eee niye kimse vermedi de şimdi vereceğiz?artık öyle! Yol yap o zaman. Yok sizin kanalizasyon yok o yüzden yol yapamayız. Kanalizasyon için ödeme yap sonra yol işine bakarız. . . Buldular işin kolayını ama bize müstahak!
Aga yol umrum da değil asbest boruların değişmesi lazım.
TOKİ arkasında yola kenarlar boş şekilde asfalt atıldı, kenarlara mıcır döküldü. Burayı da asfaltlayin deyince sayın başkan buraya kaldırım yapacağız diyerek asfalt attirmadi. Aradan 4 yıl geçti halen kaldırım yapılacak. Az bir yağmur yağsa yol ile ev arasındaki kısım göl oluyor. Çocuklarla atlayarak geçmeye çalışıyoruz. 2 metrekare asfalt atsaydiniz bu dert olmazdı. Hoş gerçi merkezde tüm yollar köstebek yuvası. Her yer delik deşik orayı yapmayan bizim gibi kenar köşeyi hiç yapmaz.
İbb yi geçtiler yalandan su boruları taa Sarı çizmeli zamanından aspest borular patlayıp duruyor
hizmet olmadı dogru
Bilal Ak parti belediyeciliği ayaklar altına alan bir başkan olarak tarihe geçecek neden böyle yapıyor anlamış değilim.
Türkiye'nin en kötü yönetilen ilçesi ama insanlar memnun durumdan, olan hizmet bekleyen vatandaşa oluyor.
Kusura bakmayın kimse ağlamasın boşuna konuşmasın önce şu cehalete son vermek gerekir kimse kimsenin babası değil seçmesini bilmeyen zır cahiliz birisi kuran okusa ona taparız biz okuyamayız kuranı çünkü kul olamadık birilerinin yalancı sözlerine çabuk kanarız yeterki makarna versinler yahu neden değiştirmeyi bilmiyoruz başkasını denesek neyi kaybederiz bunca profesyonel insanlar varken neden bu ülkede fakir tam fakir zengin tamam zengin Has oluyor bir sürü ekonomistler işsiz bir sürü profesör?
Akp belediyeciligi eşittir yalan dolan dalavere yandaşa hizmet gerisine köstek