YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

BELEDİYE BAŞKANI SOYKANA ZİYARET

16-04-2019 09:04:21 - AKYAZI
BELEDİYE BAŞKANI SOYKANA ZİYARET

Akyazı Ticaret Odası Başkanı Şinasi Bayraktar ve Ekibi Bilal Soykan'ı Ziyaret etti.

Hardal Burger Akyazı
Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, Meclis Başkanı Muzaffer Başer, Soner Bayraktar ve Genel Sekreter Yalçın Karaçayır Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’a ve  Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
 
Ziyarette Belediye Başkanı Soykan’a  yeni görevinde başarılar dileyerek sözlerine başlayan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar , ATSO’nun faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
 
 Başkan Bayraktar Ülkemiz 31 martta heyecanlı bir seçim sürecinden çıktı.
 
İlçemizde de Belediye Başkanlığına Bilal Soykan seçilmiştir. Bundan sonra birlik ve beraberlik zamanı, başkanımıza görevinde başarılar diliyoruz.
 
ATSO olarak ilçenin kanaat önderleri olarak başkanımızla birlikte çalışacağız.
 
Üzerimize düşen görev ne ise Akyazı TSO olarak yapmaya hazırız. Seçimler ilçemize ve iş dünyamıza hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve teşekkür eden Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ATSO ile işbirliği halinde olacaklarını belirtti.
 
Başkan Soykan, şehrin gelişmesinde sanayicimizin, tüccarımızın kısacası iş dünyasının desteği  büyüktür.Akyazı iş dünyasının gücüne inanıyor ve katkılarını önemsiyoruz, dedi.
 
ATSO heyeti daha sonra Belediye Başkan Yardımcılığı görevine başlayan Mehmet Öztürk’e de ziyarette bulunarak, yeni görevinde başarı dileklerinde bulundular.
Ürdüç
BELEDİYE BAŞKANI SOYKANA ZİYARET
UB Group
BELEDİYE BAŞKANI SOYKANA ZİYARET

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)