Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Ellidört Park

Bayraktar Otoyol ile ilgili sorunları Vali Kaldırım'a iletti

28-09-2020 18:19:03 - AKYAZI
Bayraktar Otoyol ile ilgili sorunları Vali Kaldırım'a iletti

Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu ve Akyazı Ziraat Odası Başkanı Ali Şener Bayraktar, Vali Çetin Oktay Kaldırım'ı ziyaret etti.

Hardal Burger Akyazı
Ali Şener Bayraktar, Vali Kaldırım'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Karayolları 17. Şube Şefi Osman Gülcan, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Adapazarı Ziraat Odası Başkanı Ercan Ateş, Erenler Ziraat Odası Başkanı Fehmi Özüpek ve Adapazarı İlçesine bağlı Kömürlük, Göktepe mahalle muhtarları hazır bulundu.
Ziyarette Vali Kaldırım'a göreve başlamasıyla ilgili hayırlı olsun dileklerini ileten ve başarılar dileyen Bayraktar, Kuzey Marmara Otoyolu çalışmaları sebebiyle yol güzergahı üzerinde bulunan mahallelerdeki sorunları ve sorunların çözümüne yönelik talepleri de iletti.
 
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Bayraktar; "Kuzey Marmara Otoyolunun Sakarya sınırlarındaki yol yapım çalışmaları sebebiyle yol güzergahı üzerinde bulunan Adapazarı İlçesine bağlı 17 mahalle ve Akyazı İlçesine 10 mahallede oluşan sorunlar ve sorunların çözümüne yönelik taleplerimizi Valimize sözlü olarak ifade ettik ve hazırladığımız raporumuzu da kendisine sunduk.  Valimizden sorunların çözümüne yönelik olarak kendisinin başkanlığında Karayolları ve ilgili firma yetkilileri ile Adapazarı İlçesinden 17, Akyazı İlçesinden 10 muhtarın bir araya geleceği bir toplantı düzenlenmesini, sorunların çözümüne yönelik çalışmaların aciliyetle başlatılmasını talep ettik" diye konuştu.
 
Ali Şener Bayraktar, açıklamasının devamında; Vali Kaldırım ile şehirdeki ürün deseninin çeşitlendirilmesi, katma değeri yüksek, küçük alanlarda yüksek gelir sağlayacak ve ekonomik zenginlik oluşturacak ürünlerin sözleşmeli olarak üretilmesi ve bu ürünleri işleyecek tarımsal sanayinin şehirde yatırım yapması konusunda karşılıklı görüşlerini paylaştıklarını ifade etti. 
UB Group
Bayraktar Otoyol ile ilgili sorunları Vali Kaldırım'a iletti
UB Group
Bayraktar Otoyol ile ilgili sorunları Vali Kaldırım'a iletti

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
akyazılı 4 yıl önce2020-09-29 08:48:31

yapmasalar niye yapmadı yapsalar dostlar alışverişte görsün.. ulan adamın işi o değil bu sorunları belediye başkanı söylemesi lazımken kalkıp AZO başkanı söylüyor. Laf söyledi bal kabağı..

2
-2
cem yilmaz 4 yıl önce2020-09-28 21:15:05

ancak lak lak baska birsey yok dostlar alisveriste gorsun.

1
-2
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)