Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Bayraktar Fabrika Ziyaretlerine Devam Ediyor

11-02-2020 12:45:05 - AKYAZI
Bayraktar Fabrika Ziyaretlerine Devam Ediyor

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Şinasi Bayraktar’ın ilçe sınırları içinde bulunan sanayi kuruluşlarına yapmakta olduğu ziyaretlere devam ediyor

Özgür Adımlar

ATSO Başkanı Bayraktar, Koçkar Makina Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin üretim tesisini ziyaret etti. Koçkar Makine’nin sahibi Ali KOÇ, Başkan BAYRAKTAR ‘a bilgi verdi. Ali KOÇ ‘Gizem Makina ve Kimya Sanayii olarak üretim hayatına başlayan firmamız 2014 yılında yeni bir yapılanma ile öz sermayesini artırarak Koçkar Makina Kimya Sanayii A.Ş. olarak değiştirmiştir.


Koçkar Makina Kimya Sanayii A.Ş. kurmuş olduğu tesislerde son model makine parkuru ile donatılmıştır. Firmamızın tescilli Wieberr, Nerowax, Wiatech, Skaria, Shower markaları adı altında oto bakım ürünleri, temizlik maddeleri, halı bakım ürünleri, boya koruma, pasta cila ve makina üretimi yapmaktadır.


Koçkar Makina Kimya Sanayii A.Ş. yüksek teknolojisi ve geniş AR-GE imkânları sayesinde sektörde oluşabilecek talepler doğrultusunda dünya standartlarında hizmet vermektedir.


Başta iç piyasada rakipsiz olmayı hedefleyen firmamız başta Belçika, Hollanda, Fransa, Almanya; Suudi Arabistan, Kazakistan, Azerbaycan ve Rusya olmak üzere 2019 yılsonu itibariyle 23 ülkeye ihracatlarımız gerçekleşmiştir.


Koçkar Makina Kimya Sanayii A.Ş.’nin Bilim Sanayii ve Teknoloji Bakanlığından alınmış olan SAN-TEZ ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinden alınan BAP projeler başarıyla tamamlanmıştır.
Firmamız Üretim ve Pazarlamasında TÜRK AK Onaylı ISO 9001 – ISO 14001 Kalite Belgesiyle Kalitesini Tescillemiştir’’ dedi


Bayraktar, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi“ Sanayi kuruluşlarımız bizim için çok önemlidir. İlçemiz sınırları içinde ne kadar çok fabrika olursa işsizliğe de o nispette çare bulunmuş sayılır. O nedenle sanayi kuruluşlarımız bizim için önemlidirler ve bende ATSO başkanı olarak zamanımın el verdiği ölçüler içinde bu kuruluşlarımızı tek tek gezip çalışmaları ve sorunları ile ilgili olarak bilgiler alıyorum ve sorunlarını çözmede onlara yardımcı oluyorum” dedi.


Fabrika sahibi Ali KOÇ ATSO başkanı Bayraktar’ın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve kısa aralıklarla bizleri ziyaret eden başkanımızla bilgi alış verişi yapıyoruz dedi. 

Akgün Restoran Çorba
Bayraktar Fabrika Ziyaretlerine Devam Ediyor
Ürdüç
Bayraktar Fabrika Ziyaretlerine Devam Ediyor
Bayraktar Fabrika Ziyaretlerine Devam Ediyor
Bayraktar Fabrika Ziyaretlerine Devam Ediyor

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
VEYSEL YİĞİT 4 yıl önce2020-02-12 09:38:14

HARİKA... BOL VE HELÂL KAZANÇLAR...

0
-0
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden