Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Bayraktar'dan Muhtarlar Günü mesajı

19-10-2021 16:22:10 - AKYAZI
Bayraktar'dan Muhtarlar Günü mesajı

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z. Şinasi Bayraktar, 19 Ekim "Muhtarlar” günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Özgür Adımlar

Yayımladığı mesajda tüm muhtarların gününü tebrik eden ATSO  Başkanı Z.Şinasi Bayraktar “Hem milleti hem de devleti temsil gibi önemli bir görevi ifa eden Muhtarlarımız, Köy ve Mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynamaktadır. En kaliteli hizmetin en hızlı şekilde halkımıza ulaştırılmasında en önemli mihenk taşlarından bir tanesi olan Muhtarlarımız aynı zamanda, sorumlu oldukları bölgedeki vatandaşlarımızın devlet kurumlarıyla ilişkilerinin sağlanmasında önemli bir gören üstlenmektedirler. Bu duygu ve düşüncelerle; çok önemli bir vazifeyi icra ile mükellef olduklarına inandığım tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum. Ayrıca, değerli hizmet ve katkılarından ötürü kendilerine teşekkür ediyor, sağlık, huzur ve çalışmalarında başarılılar diliyorum.” İfadelerinde bulundu.

Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
eleman 3 yıl önce2021-10-19 21:48:33

sayın bayraktara bu önemli günde yayınladığı mesaj için teşekkürler. kendisi de ilçemizin eleştirilmesi teklif bile edilemez kişiler listesinde birinci sırada geliyor. ama biz yine de şansımızı deneyelim. sayın bayraktar bir gün de mudurnu deresi ile ilgili bir demecinize rastlamayı umuyorum.

8
-3
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden