Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

Başkan Yüce'den Cumhurbaşkanı'na özel hediye

24-04-2023 15:31:49 - AKYAZI
Başkan Yüce'den Cumhurbaşkanı'na özel hediye

Hardal Burger Akyazı

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya'da büyük coşkuyla karşılanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a görüşmesi sırasında Sakarya'nın şifalı ürünlerinin yer aldığı bir sandık hediye etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Akyazı'daki toplu açılış töreninde Sakaryalı binlere seslendi.  'Sevdamın şehri' diyerek anlattığı şehirde büyük bir coşkuyla karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, görüşme sırasında özel bir hediye takdim etti.

Şifalı ürünler sandığı

Yüce, tarımsal kalkınma alanında Türkiye'nin ziraat girdisine güçlü bir destek sunan Sakarya'nın zengin topraklarında yetişen şifalı ürünleri bir sandık halinde sundu.

İçinde defne, akasya, ıhlamur, ada çayı gibi tıbbi aromatik bitkilerin yanı sıra aloavera, çörek otu, keten tohumu, susam, lavanta yağı, kabaktan elde edilen ürünler ve organik bal, manda sütü ürünlerinin yer aldığı sandık kapalı şekilde Erdoğan'a teslim edildi. Hediyeyi inceleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarımsal üretim noktasındaki projeler için Yüce’yi tebrik etti.

"Tarımda Türkiye'nin incisi olacağız"

Başkan Ekrem Yüce, "Sakarya, Cumhurbaşkanımızı her zaman olduğu gibi bağrına bastı. Oy oranı konusunda Marmara bölgesinin rekorlarına sahip olan şehrimiz 14 Mayıs'ta tercihini Türkiye Yüzyılı'ndan yana kullanacağını gösterdi. Kendisine Sakarya'mızın zengin, mümbit topraklarından elde ettiğimiz nadide şifa ürünlerini takdim ettik. Sakarya tarımda Türkiye'nin incisi olacak, sözümüz söz dedik. Bu yolda, yılmadan, yorulmadan çalışacağımızı ve kendisine en güçlü desteği yine 'sevdası olan şehrin' vereceğini ifade ettik. Rabbim başımızdan eksik etmesin, muvaffak eylesin ve muzaffer kılsın inşallah" dedi.

Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Ahmet 1 yıl önce2023-04-24 22:27:39

Hediye hiç hoş bir hediye olmamış. dünya liderine yakışan bir hediye olmadı ,

0
-0
Misafir 1 yıl önce2023-04-24 18:24:12

Içine o yetiştirdiğin bizim yemeyip sizin övündüğünüz domatesle mantar da koysaydın

1
-0
Şeref 1 yıl önce2023-04-24 17:03:13

En güzel hediye Akyazıdan, Balta. Sahi ya anlamı nedir. Bilal başkan Türkiye'nin yüzyılı diye baltalarla savaşa mı gidecez demek istiyor??

1
-0
Sosyal medya cinayetinin faillerine Sakarya'da operasyon
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup