Başkan Yazıcı Toçoğlu’nu Ağırladı…

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki TOÇOĞLU Akyazı’yı ziyaret etti. Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul ÖZCAN, Adapazarı Minübüsçüler Esnaf Odası Başkanı Ali BEKTAŞ ile birlikte Akyazı’yı ziyaret ettiler.

Heyeti Akyazı Belediye Başkanı Yaşar YAZICI beraberinde Başkan Yardımcıları Ayhan BALCI ve Ünal GÜNDÜZ karşıladı. İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin DÜZCAN ve Ali GÜL ve Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal SOYKAN ziyarete katılan isimlerdendi.

Geçtiğimiz aylarda açılışı gerçekleştirilen Parkta Başkan YAZICI, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Başkan YAZICI “Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki TOÇOĞLU’nun, Akyazı’yı ziyaretleri bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle bu ay sonunda AGDAŞ çalışmalarını tamamlayacak ve gaz bağlantısı yapılan yerlere verilecektir. Bu bizleri sevindirmektedir. Tüm zorluklara rağmen güzel sona yaklaştık. İnşah, Akyazı bu kış doğalgaz ile ısınacaktır. Öte yandan, en kısa zamanda şartları belli olacak bir yatırımda TOKİ yatırımı, bu yatırımda önümüzdeki günlerde TOKİ’ye devrettiğimiz 46 dönümlük arsada başlayacak. Çok çalışarak bu hizmetleri Akyazı’ya getirmek ve insanlarımıza hizmet etmek, onların iyiliğini görmek mutluluk verici bir durumdur. Tüm bu çalışmaların yanında Akyazımızın hali hazırda bulunan eksikliklerinin tamamlanması için var gücümüzle yaptığımız projeleri hayata geçirmek için çalışıyoruz” dedi. Sosyal çalışmalardan da bahseden Başkan YAZICI “insanlarımızın sosyal ve kültürel olarak gelişim sağlaması ve bu yönde ilerlemeler kaydetmemiz için başından beri çalışmalarımız devam ediyor. Ödüllü projelerle ve programlarla da halkımıza bu yönde de hizmete devam ediyoruz” dedi.  

Başkan TOÇOĞLU Akyazı’nın bundan sonra yapılacak hizmetlerle ilgili Başkan YAZICI ile görüş alışverişinde bulunduktan sonra, Başkan YAZICI ve Başkan TOÇOĞLU bir süre üniversiteli gençlerle sohbet ettiler ve Akyazı’daki çalışmaları daha yakından görmek için parktan ayrıldılar. Başkan TOÇOĞLU “İşte bizim görmek istediğimiz tablo, gençlerin hoşça vakit geçirebilecekleri bir mekan, Akyazı’nın en güzel köşelerinden biri burası Başkan YAZICI’yı tebrik ediyorum. Teknik çalışmaların yanında, diğer sosyal çalışmalar bakımından da Akyazı çok zengin bir ilçemizdir. Sosyal ve Kültürek aktiviteler ve özellikle yeni açılışı yapılan Bilgi ve Kültür Evi, içindeki aktivitelerle adeta örnek bir projedir. Bizler teknik ve sosyal çalışmalarla işte çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini hazırlamaya çalışıyoruz. Yaptığımız hizmetler ve tüm gayretimiz bu yöndedir. Çocuklarımız ve gençlerimiz hep önceliğimiz olmalıdır” dedi.