Başkan Yazıcı Mazbatasını Aldı
Yaşar Yazıcı Mazbatasını Aldı
İlçemizde 7 Haziran’da yapılan Belediye Başkanlık seçimini kazanan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Yaşar Yazıcı. 10.06.2009 Çarşamba günü saat 11.00 de ilçe seçim kuruluna giderek mazbatasını aldı.
Mazbata almaya Ak Parti ilçe başkanı Osman Karaoğlan il genel meclis üyesi Hüseyin Düzcan İbrahim Rençber Alim Gül, belediye meclis üyeleri ve kadın kolları Başkanı Emine Gürgen geldi.
Başkan Yazıcı mazbatasını ilçe seçim kurulu başkanı Hâkim Hasan Küçükosman tarafından hayırlı aldı. Mazbatasını alan Başkan Yazıcı Belediye hizmet binasına gelerek kapıda bekleyen personelle tokalaştıktan sonra Başkan vekili Cevdet Akbaş’tan görevi devir alarak göreve başladı.
Makamında tebrikleri kabul eden Başkan Yazıcı bugünden itibaren durmak yok hizmete devam, yapacak çok işimiz var, Elbirliği ile ilçemize ve ilçede yaşayan tüm vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunacağız dedi .
Ethem ACAR




