Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

BAŞKAN AKCAN BU HAFTA PAZAR GÜNÜ KANAL A'DA PROJELERİNİ ANLATACAK

27-05-2016 18:09:34 - AKYAZI
BAŞKAN AKCAN BU HAFTA PAZAR GÜNÜ KANAL A'DA  PROJELERİNİ ANLATACAK

Kanal A televizyonunun sevilen Programı Meltem’le Zirvedekiler, bu hafta Sakarya’nın Sosyal projeleriyle dikkat çeken ilçesi Akyazı’ya konuk oluyor

Hardal Burger Akyazı

Bu haftaki programda Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve Ak Parti İlçe Başkanı Feyzi Bora’yı misafir edecek olan Meltem’le zirvedekiler programında Akyazı’nın hem Sosyal hem de kültürel projeleri anlatılacak.

 

Üretken, şeffaf ve modern belediyecilik anlayışının ilke edinildiği Akyazı’da, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ile Akyazı Orman Park’ta doğa ile baş başa keyifli ve çok özel bir röportaj yapan Kanal A televizyonunun sevilen Programı Meltem Dikici ile Zirvedekiler önümüzdeki hafta sonu yani 5 Haziran Pazar günü saat 14:00’te Kanal A televizyonunda yayınlanacak.

 

Ak Projeler ile  modernleşen ilçede kısa zamanda yapılan Sosyal alandaki gelişmeler ilçenin gelişimine katkıda bulunurken Akyazı halkı da hizmet almanın mutluluğunu yaşıyor. Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan bu hafta Meltemle zirvedekiler programının konuğu oldu. Akyazı’nın gelecekte yapılması düşünülen projelerin bir kısmını masaya yatıracak olan Başkan Akcan, Akyazı ile ilgili gelecekte yapılması düşünülen çalışmalarını Kanal A televizyonunda Meltem Dikiciye anlatacak.

 

Belediye’nin çalışmaları, Sosyal ve Kültürel projeleri ile birlikte İlçedeki tüm gelişmeleri yakından takip etmek isteyen tüm vatandaşlar Kanal A televizyonunun sevilen Programı Meltem Dikici ile Zirvedekiler önümüzdeki hafta sonu yani 5 Haziran Pazar günü saat 14:00’te Kanal A televizyonunda yayınlanacak program için ekran başına çağırıyoruz.

Akgün Restoran Çorba
BAŞKAN AKCAN BU HAFTA PAZAR GÜNÜ KANAL A'DA  PROJELERİNİ ANLATACAK
Akgün Restoran Çorba
BAŞKAN AKCAN BU HAFTA PAZAR GÜNÜ KANAL A'DA  PROJELERİNİ ANLATACAK
BAŞKAN AKCAN BU HAFTA PAZAR GÜNÜ KANAL A'DA  PROJELERİNİ ANLATACAK

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden