BAŞKAN AKCAN ALMANYA’DA

Akyazı’ya bir Ambulans daha kazandırabilmek adına geçtiğimiz aydan beri görüşmeler sonuç verdi. Ve aracın son işlemlerini gerçekleştirmek için Almanya’ya giden Başkan Akcan, Bielefeld şehrinde Akyazılı hemşerileri ile karşılaştı.

Akyazı’dan yıllar önce Almanya’ya giden gurbetçiler Başkan’ı karşılarında görünce misafirperverlik örneği sergileyerek onu ağırladılar.bu karşılaşmada adeta Akyazı hasreti giderilmiş oldu. Başkan Akcan; Akyazı’daki çalışmalar hakkında gurbetçilere bilgi verdi.

3 günlük gittiği Almanya’dan hibe edilen Ambulansın son işlemlerini takip eden Başkan Akcan, “Akyazı’ya hibe edilen aracın son işlemleri için geldiğimiz Almanya’da Akyazılı Azizoğlu ve Kalyoncu aileleri fertleri ile hemşerilerimizle karşılaşmak bizi mutlu etmiştir. Onlar gurbette yaşayan Akyazılılar ben onlarında Başkanıyım, sohbet ettik, Akyazı’da gerçekleştirmeye çalıştığımız projelerle ilgili kendilerine bilgi verdim. Onlarda isteklerini ve Akyazı ile ilgili taleplerini, düşüncelerini dile getirdiler. Misafirperverlikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. İzine geldiklerinde bizde kendilerini davet ettik. Hibe edilen araç bu ay Akyazı’da olacak ve Akyazı’ya bir ambulans daha kazandırılmış olacak bu da bizi çok sevindiriyor. Hibe anlamında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Hasan Akcan, Akyazı’ya dönene kadar yerine Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak vekalet edecek.