ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Basın Birliği toplantısı gerçekleşti

28-07-2021 13:11:33 - AKYAZI
Basın Birliği toplantısı gerçekleşti

Akyazı Medya ve Basın Birliği pandemi nedeniyle yüz yüze gerçekleştiremediği olağan toplantısını gerçekleştirdi

Özgür Adımlar
Akyazı Medya ve Basın Birliği kurucu üyeleri  Akyazı Haber, Akyazı Halkınsesi, Akyazı Havadis, Akyazı 24haber, Akyazı FM'in yetkili ve yöneticileri, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bir araya geldi.
 
Pandemi dolayısıyla yüz yüze gerçekleştirelemeyen olağan toplantı, Akyazı Haber imtiyaz sahibi Ali Yıldırım’ın ortağı olduğu Batakköy Mahallesinde bulunan mantar çiftliğinde yapıldı.
 
Toplantıya Ali Yıldırım, Ali Şanlı , Hüseyin Yazıcı, Abdülkerim Çalışkan, Ferhat Sağlam, Ömer Dere ve Ayhan Arslan katıldı
 
Yaklaşık üç saat süren toplantıda ilçenin meseleleri, sorunları ve basın olarak bu sorunlara nasıl katkı sağlanacağı, yetkililer ve vatadaşlar arasında sağlıklı iletişimi sağlamak için yapılması gerekenler değerlendirildi.
 
Toplantı sonrası yapılan ortak açıklamada; "
 
Başta Belediye olmak üzere kamu hizmeti yapan tüm kurum ve kuruluşların kamu yararına yapmakla yükümlü oldukları hizmetlerin takipçisi olmak, halkımızı doğru bilgi akışı ile bilgilendirmek, özellikle belediyede eş, dost, ahbap ilişkileri ile belediye imkanlarının kullanılmasına göz yumulması,  kamu yararına olmayan tüm uygulamaları kamu adına deşifre ederek kamuoyu ile paylaşmayı, vatandaşa doğru bilgi akışını sağlamak gibi görevlerimizin olduğunu ve bu görevimizi bugüne kadar olduğu gibi kamu adına halkın sesi olmaya devam edeceğimizi ortak kararımız olarak belirledik" ifadesi kullanıldı.
 
Açıklamada, kişilerin özel hayatlarına saygıyı, kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak tarafsızlık içinde çalışmalarını yürüten basın, demokratik toplumların  en önemli güvencelerinden biri olduğu vurgulandı.
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup