Aydın Metal
YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

Baba Oğul Aynı Safta

03-12-2022 13:32:46 - AKYAZI
Baba Oğul Aynı Safta

Akyazı Müftülüğü tarafından 'Baba oğul aynı safta' projesi kapsamında sabah namazında buluştu.

Özgür Adımlar

Akyazı Gazi Süleyman paşa camii'nde Akyazı Müftülüğü tarafından organize edilen Baba oğul aynı safta etkinliği Sabah namazı ile başladı. Namaz çıkışında çorba ikrami yapıldı.

Etkinliğe çağrı olarak Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camii İmam Hatibi Muhammet Özdemir;

"Kıymetli anne babalar ve değerli Akyazı halkı Gazi Süleymanpaşa Camii'si İmamı olarak büyük bir projemiz vardır. Bu projemiz Baba evlat buluşması her hafta sonu cumartesi günleri sabah namazında tüm babaları ve evlatları cami'ye davet ediyoruz.

Aynı zamanda okullarımızdaki gençlerimizide camimize davet ediyoruz. Gençlerimiz ve çocuklarımız camimizin manevi atmosferini, feyzini, bereketini değerlendirmesi için biz bu projeyi yapmaya karar verdik. Tabi anne ve babalardan bu konu hakkında destek istiyoruz.

Çocuklarımız hem namazı bilsinler, hemde cemaati öğrensinler. Sabah namazı'nı kılıp ardından tesbihatımız var. Tesbihatımızdan sonra da namaz çıkışı cemaatımıza, gençlerimize, çocuklarımıza, inşallah çorba ikramımız olacaktır. Tüm halkımız, Akyazı halkı herkes davetlidir" ifadelerine yer verdi.

Güven Yapı
Baba Oğul Aynı Safta
Marmara Göz
Baba Oğul Aynı Safta
Baba Oğul Aynı Safta

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Birisi 1 yıl önce2022-12-05 07:15:44

Vay be ne büyük hizmet. Ülkeyi kurtaracak bir adım. Bu çocuklar caminin yolunu unutacak, sizin gibiler yüzünden dinden uzaklaşacak. Bakın günümüz gençlerine, anlatmaya gerek yok görüyorsunuz. Ektikleriniz ve biçecekleriniz ortada. Bu inanç işleri zorla olmaz. Aklı erince kendisi karar verir gençler

0
-4
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks