ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

ATSO ve DüNYA GöZ HASTANESi ARASINDA PROTOKOL iMZALANDI

12-12-2019 16:21:44 - AKYAZI
ATSO ve DüNYA GöZ HASTANESi ARASINDA PROTOKOL iMZALANDI

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası ile Dünya Göz Hastanesi Sakarya Şubesi arasında kurumsal anlaşma protokolü imzalandı.

Özgür Adımlar
Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve birinci derece yakınlarına avantaj sağlayan protokol, Dünya Göz Hastanesi Temsilcisi Tuğba Çakır ve Akyazı Ticaret ve Sanayi  Odası Başkanı Z.Şinasi Bayraktar arasında imzalandı. 
 
Yapılan protokole göre, Akyazı Ticaret ve Sanayi  Odasına bağlı üyeler ve birinci derece yakınlarına muayene, tetkik, lazer ameliyat, genel ve özellikli ameliyatlar konusunda kurumsal anlaşma yapıldı.
Dünya Göz Hastanesi Temsilcisi Tuğba Çakır yaptığı açıklamada “ATSO’ya bağlı üyelerimizin ve birinci derece yakınlarının söz konusu protokolden yararlanmaları için herhangi bir evrak yada kimlik gerektirmeden oda üyesi olduklarını belirtmeleri yeterli olacağını belirttiler. 
 
ATSO, olarak Dünya Göz Hastanesi ile protokol imzaladık. Yaptığımız anlaşma ile Oda üyelerimizin aile bütçesine katkı sunmak daha önemlisi bu hastane ile yaptığımız anlaşma ile birlikte üyelerimize kaliteli sağlık hizmeti sunulması noktasındaki anlaşmayı çok önemsiyoruz. Daha da önemli olarak gördüğümüz yaptığımız anlaşma ile Kocaeli ilindeki Hastanede bu kapsam içinde  olacaktır, imzaladığımız bu protokolle Oda üyelerimiz ve birinci deredeki yakınları Muayene, Tetkik, Genel Ameliyat, Lazer Ameliyatı ve Özellikli Ameliyatlar da  sözleşme şartları gereği indirimler uygulanacaktır, dedi. 
Güven Yapı
ATSO ve DüNYA GöZ HASTANESi ARASINDA PROTOKOL iMZALANDI
Marmara Göz
ATSO ve DüNYA GöZ HASTANESi ARASINDA PROTOKOL iMZALANDI

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kamil Tan 5 yıl önce2019-12-12 18:57:04

Helal olsun sana başkan. Rahmetli babam gibi hizmet yapmayı seviyorsun, başarıların daim olsun. Kamil Tan THY dan emekli müdür

0
-0
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks