Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Ellidört Park

ATSO ÜYELERİNE ÜÇÜNCÜ NEFES KREDİSİNİ KULLANDIRACAK

29-04-2020 09:16:20 - AKYAZI
ATSO ÜYELERİNE ÜÇÜNCÜ NEFES KREDİSİNİ KULLANDIRACAK

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği önderliği, Kredi Garanti Fonu kefareti ve Odamızın maddi katkıları ile 3.Nefes Kredisi projesi hayata geçirilmiştir

Hardal Burger Akyazı
Akyazı Ticaret ve sanayi Odası yönetim Kurulu Başkan Bayraktar, Dünya Sağlık Örgütü tarafından "Pandemi" kapsamına alınan Yeni Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle ülke ekonomisinde önemli yer tutan KOBİ’lerin ve üyelerimizin yaşadığı finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği önderliği, Kredi Garanti Fonu kefareti ve Odamızın maddi katkıları ile 3.Nefes Kredisi projesi hayata geçirilmiştir.
 
Krediye ilişkin protokol 27 Nisan 2020 tarihinde TOBB, Denizbank ve Kredi Garanti Fonu ile imzalanmıştır. Bu çerçevede, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile KGF arasında imzalanan protokol çerçevesinde 3 milyon TL ve altında cirosu olan üyelerimiz bulundukları il ve ilçelerdeki Denizbank'ın şubelerinin tamamından 27.04.2020 Pazartesi günü itibarıyla Odamızdan alacakları ‘’NEFES KREDİSİ BAŞVURUSU İÇİNDİR’’ ibareli faaliyet belgesini alarak başvuruda bulunarak kredi kullanabileceklerdir.
 
Kredinin detaylarının paylaşan Başkan Bayraktar "Nefes Kredisi'nde işletmelere 6 milyar liranın üzerinde kaynak aktarılacak. 2020 yılının tümünde anapara ya da faiz ödemesinin yapılmayacağı Nefes Kredisi, 2021 yılında 12 eşit taksitle ödenecek. Yüzde 7,5 faizle verilecek kredi 50 bin lira ile 100 bin lira arasında değişecek. Denizbank'ın aracılık ettiği Nefes Kredisi'nde, Kredi Garanti Fonu (KGF) Hazine desteğiyle kefil olacak."dedi.
 
Protokol imzalanan bankalar tarafından Kredi Garanti Fonu’na (KGF) ödenecek %0,03 kefalet başvuru bedeli ve komisyonu dışında üyelerimizden herhangi bir masraf komisyon talep edilmeyecektir.
 
Başkan Bayraktar, son zamanlarda yaşadığımız ekonomik sıkıntıları aşmak için  Oda olarak kaynaklarımızı destek ( Nefes ) kredisi için üyelerimizin kullanımına açarak, onların sıkıntılarını çözümüne dün olduğu gibi bugünde yarında yardımcı olmaya devam edeceğiz, dedi
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden