ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

ATSO ÜYELERİNE FİNANSMAN KAYNAĞI YARATMAYA ÇALIŞIYOR

25-02-2019 13:14:52 - AKYAZI
ATSO ÜYELERİNE FİNANSMAN KAYNAĞI YARATMAYA ÇALIŞIYOR

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, Ekonomik dengelerin bozulduğu şu dönemde üyelerimize finansman kaynağı yaratmalıyız.

Hardal Burger Akyazı

Başkan Bayraktar, içinde bulunduğumuz ekonomik süreçte Ülkemizin ekonomi dengeleri bozuldu, ciddi bir ekonomik sıkıntı ile iç içeyiz. Sanayicimizin tüccarımızın durumu ortada. 2017 ve 2018 yıllarında TOBB ile birlikte Odamız üyelerine 25.000.000,00.-Tl KOBİ Destek Nefes Kredisi dağıttık. Ama görüyoruz ki üyelerimize aktarılan yirmibeşmilyon  Tl. yeterli gelmediği görülmektedir.

Yaşadığımız ekonomik sıkıntının sebepleri hakkında uzun uzun konuşulması gerekmekte ama ilk önce sıkıntıyı bertaraf etmeliyiz diyen Bayraktar, ülkemiz çok  ekonomik krizler geçirmiştir. Fakat önceki sıkıntılar kamunun içine düştüğü sıkıntılardı. Şuan yaşadığımız ekonomik sıkıntının merkezinde kamu direk bulunmamakta asıl sıkıntı ise reel sektör ve iş alemindedir. Ekonomik sıkıntının kısa vadede çözülmesinin zor olduğu gözlenmektedir. Bu sebepten özel sektör üzerinde bulunan sıkıntının alınarak kamu tarafına aktarılması gerekmektedir. Çünkü reel sektörümüz, Kobilerimiz üretmeye devam etmelidir. Üretim arttıkça içinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntılar bertaraf olacaktır.

Oda üyelerimizin, reel sektörümüzün ve KOBİ lerimizin  üretimlerini arttırmaları için acilen finansman desteğine  ihtiyacı var. Oda olarak üyelerimize önceki yıllarda olduğu gibi KOBİ Destek Nefes Kredisi adı altında  finansman kaynağı yaratmak için TOBB ile bir dizi görüşmeler içerisine girmiş bulunmaktayız. Önümüzdeki süreçte  üyelerimize bu desteği sağlarsak üretimlerini arttırarak, ekonomimizi içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıdan kurtarmış olacağız, dedi.

Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)