YÖNYAP YAPI
Ellidört Park

ATSO taleplerini TOBB Başkanına iletti

16-05-2020 10:50:38 - AKYAZI
ATSO taleplerini TOBB Başkanına iletti

ATSO Sakarya ili Oda ve Borsaları Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı’nda üyelerin sorunlarını paylaştı.

Özgür Adımlar
Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nın konuk olduğu Sakarya ili Oda ve Borsaları Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı’nda üyelerin sorunlarını paylaştı.
 
Söz konusu toplantıya TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Z. Şinasi Bayraktar, Akyazı Ticaret Borsası Başkanı Ali Şener Bayraktar, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün Altuğ, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Adem Sarı, , Oda ve borsaların Meslek Komiteleri,  Başkanları ve Üyeleri,  Meslek Komitesi Üyeleri, ve Yönetim Kurulu Üyeleri iştirak etti.
 
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, toplantıda gündemi değerlendirerek ve süreç ile ilgili kendisine iletilen soruları cevaplandırdı.  
 
ÜYELERİMİZİN SORUNLARINI İLETTİK
 
Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z. Şinasi Bayraktar süreci değerlendirerek üyelerinin ulaşım, istihdam, üretim gibi konularında sorunlarını TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na iletti. Başkan Bayraktar konuşmasında;  “ Üyelerimizin sorunlarını TOBB’a ilettik ve iletmeye de devam ediyoruz. Denizbank ile yapılmış olan protokol üyelerimizi çok memnun etti ve emeği geçenlere üyelerimiz adına teşekkür ediyoruz. TOBB üyeleri için gereğini yapıyor ve üyelerimizinde bunun farkında olduğunu biliyoruz. Ticaret erbaplarımızın refaha ermesini umut ediyoruz hepimiz bunun için çalışıyoruz. Üst kuruluşumuz TOBB’un gayretlerini ve çabasını takdir ediyoruz. Devam etmesini umuyor, yanımızda oldukları için teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
 
ÜYELERİMİZİN CİDDİ ENDİŞELERİ VAR
 
Akyazı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar, “ Covid 19 salgının nedeniyle tüm dünya olarak zor bir süreçten geçiyoruz. İş dünyasına yönelik çözümler üretilmesi, salgına karşı önlemler alınmasını takdir ediyoruz. Nefes kredisi, Can Suyu kredisi gibi destek paketlerinin oluşturulması üyelerimizi çok memnun etmiştir. Üyelerimizin sorunlarını TOBB’a ilettik ve iletmeye devam ediyoruz. Salgın süreci ile birlikte maalesef dolar kurundaki son dönemdeki artış üyelerimizi tedirgin ediyor ve gelecek ile ilgili endişelere sebep oluyor. Önümüzdeki süreçte dünya ve ülkemiz ekonomisindeki daralma sebebiyle süreç sonrasında sanayinin çarklarını döndürecek, sosyal hayatı devam ettirmek için gerekli olacak kaynağın bulunması konusunda üyelerimizin ciddi endişeleri bulunmaktadır.” dedi.
 
HERGÜN İSTİŞARE İÇERİSİNDEYİZ
 
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, toplantı organizasyonu için teşekkür ederek süreç hakkında gündemi değerlendirerek çalışmalardan söz etti. Başkan Hisarcıklıoğlu konuşmasında şunlara değindi; “ TOBB olarak 81 ildeki oda ve borsalarımız ile her gün istişare içerisindeyiz. 1 milyon 500 bin üyemizin her gün sıkıntılarını paylaşıyor ve çözüm bulunması için gerekli mecralara iletiyoruz. Üyelerimizin sıkıntılarını sorumlu bakanlarımız ile görüşüp sorunun çözülmesi için görüşüyoruz. Bu süreçte 88 kez bakanlarımız ile video konferans eşliğinde bir araya geldik.
 
GELECEĞE DAİR ÜMİTLİ OLMALIYIZ
 
Toplantının sonunda katılımcıların sorularını cevaplayan Başkan Hisarcıklıoğlu, işbirliğinin öneminde vurgu yaptı. “Bu sürecin en az hasarla atlatılması için üyelerimizin işbirliği bizler için oldukça önemli. Meslek komitelerimiz ve meclis üyelerimizden rica ediyoruz; sektörünüzün sorunlarını toplayın ve bizlere iletin. Sektörünüzle oldukça yakın diyaloglar kurun. Gelecekten umutluyuz. Bizler tüccar ve sanayiciyiz. Geleceğe karşı umutlu olmalıyız. Bugün birlikte hareket etme, birbirimizin eksiklerini arama zamanı değildir. İş dünyamızın birlik olması lazımdır. Görüşleriniz bizler için değerlidir.” ifadelerini kullandı.
UB Group
ATSO taleplerini TOBB Başkanına iletti
Marmara Göz
ATSO taleplerini TOBB Başkanına iletti
ATSO taleplerini TOBB Başkanına iletti
ATSO taleplerini TOBB Başkanına iletti

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Otomobilde ceset bulundu
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup