Aydın Metal
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

ATSO MECLİS ÜYELERİ TOBB SEMİNERİNDE

20-12-2019 09:40:17 - AKYAZI
ATSO MECLİS ÜYELERİ TOBB SEMİNERİNDE

ATSO Oda/Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne iştirak etti.

Özgür Adımlar
Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen ‘Oda/Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne iştirak etti.
 
Kişisel ve kurumsal gelişimin artırılması, TOBB hizmetlerinin yakından tanınması ve hizmetlerinden daha fazla yararlanılmasına yardımcı olan bilgilendirme seminerleri kapsamında TOBB Kurumsal Yapısı, Karar Alma Süreçlerinde TOBB Rolü, Küresel Gelişmeler ve Türkiye, Protokol Kuralları, Finansal Yönetim, İş Hayatında İletişim, Dijital İş Modeli: E-Ticaret, Etkili Yönetim Becerileri gibi birçok konuda alanında uzman kişiler tarafından bilgilendirme yapıldı.
 
Söz konusu seminere ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, Meclis Başkanı Muzaffer Başer  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sadi Ömercikoğlu, Meclis Üyesi İsmail Selçuk Curoğlu, Emre Özdemir ve  Genel Sekreter Yalçın Karaçayır’dan oluşan  heyet katıldı.
 
Programın ardından görüşlerini dile getiren meclis üyeleri,seminerin kişisel gelişimlerine katkı sunduğunu ve TOBB işleyişi hakkında detaylı bilgi edinme şansı bulduklarını dile getirdiler.
 
İki gün süren program ile ilgili değerlendirmede bulunan ATSO Yönetim Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, Meclis üyelerimizin de oldukça yoğun geçen seminerden memnun kalmış olmaları bizleri ayrıca mutlu etti. Meclis üyelerimiz seminerin ilk gününde çatı kuruluşumuz olan TOBB ve iştirak şirketlerinin yapısı ve faaliyetlerine ilişkin bilgilendirildi. İkinci gün ise, seminere katılanlar özellikle iş hayatlarında her zaman karşılarına çıkabilecek konularda uzmanlarımız tarafından bilgilendirildi. Artık farkındalık ve bilgi çağındayız. Farkındalık oluşturan ve bilen rakiplerinin her zaman bir adım önünde oluyor. Seminerlerde alanlarında uzman olan hocalarımız, girişimcilerin her zaman faydalanabileceği imkanlar konusunda doyurucu bilgilerle bizleri aydınlattı. Böylesi bir projeye imza atan başta TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, diye konuştu.
Ürdüç
ATSO MECLİS ÜYELERİ TOBB SEMİNERİNDE
UB Group
ATSO MECLİS ÜYELERİ TOBB SEMİNERİNDE
ATSO MECLİS ÜYELERİ TOBB SEMİNERİNDE

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Markette hasmını vurmuştu, tutuklandı
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks