Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

ATSO'dan Milli Eğitim Müdürü Savaşçı'ya hayırlı olsun ziyareti

23-09-2021 13:36:11 - AKYAZI
ATSO'dan Milli Eğitim Müdürü Savaşçı'ya hayırlı olsun ziyareti

Z.Şinasi Bayraktar, Başkan yardımcıları, meclis başkanı ve yardımcısı ile birlikte Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü'ne hayırlı olsun ziyareti.

Hardal Burger Akyazı
Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, Başkan Yardımcısı Mehmet Ayaz, Meclis Başkanı   Muzaffer Başer ve Meclis Başkan yardımcısı A.Cemal Var ile birlikte Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürütmekte iken Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ebubekir Sıddık Savaşçı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Başkan Bayraktar ziyaretinde Müdür Savaşçı’ya hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, ilçe hakkında bilgiler verdi.
Başkan Bayraktar, yaptığı açıklamada uzaktan eğitim sürecinde ihtiyaç sahibi öğrencilerin kullanımına sunmak üzere ATSO, Akyazı Ticaret Borsası ile birlikte 100 adet klavyeli tablet bilgisayarların Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin desteği ile öğrencilere verildiğini, 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılında’da eğitime desteklerinin sürdüğünü, yine ATSO ve Akyazı Ticaret Borsası ile birlikte bu yılda ihtiyaç sahibi 1500 öğrenciye giyim kuşam yardımı yapıldığını ifade etti.
Girişimleri ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)  tarafından Ömercikler Mahallesi Toki konutlarının yanında inşaa edilen 18 derslikli okul, eğitim öğretime başladığını, 2000 metrekare taban alanı üzerinde yatay mimaride toplam 4000 metrekare kapalı alana sahip olan okul akıllı bina olarak tasarlandığını,  içerisinde şuanda 22 dersliğin bulunduğu okulda konferans ve spor salonları, kütüphane, muhtelif laboratuvar ve atölyeler de yer aldığı bilgisini verdi.
 
İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Savaşçı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ATSO Başkanı Bayraktar, Başkan Yardımcısı Mehmet Ayaz’a, ATSO Meclis Başkanı Muzaffer Başer ve Meclis Başkan Yardımcısı A.Cemal var’a  ziyaretlerinden dolayı  teşekkür etti.
Marmara Göz
ATSO'dan Milli Eğitim Müdürü Savaşçı'ya hayırlı olsun ziyareti
Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Alaagac 3 yıl önce2021-09-23 20:00:47

Ihalesi alaagac verilen okulu öyle akyazi yapmakla bu işler olmuyor o oturdunuz yer devlettin mali sizde bu halkın memurusun vatandaşla inatla başka işler yapan kendini en kısa zamanda ekemli yapar

0
-0
Ömercikler 3 yıl önce2021-09-23 15:13:06

Ömercikler mahallesi ilk ve ortaokul olarak birer okul daha istiyor. İkili.egitim veya kalabalık sınıflardan eğitimde kalite, eşitlik beklenemez. Ömercikler mahallesinin yeni binalarla her geçen gün nüfusu artmakta. Sınıflar 35-40 kişiye dayanmış. Yok mudur bir hayirsever fabrika. Asaş, çak, yazaki lütfen bir el atın.

0
-0
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup