Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

ATSO'dan Fransız mallarına boykota destek

27-10-2020 20:46:23 - AKYAZI
ATSO'dan Fransız mallarına boykota destek

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, Fransa mallarına yönelik boykot çağrısına destek verdi.

Özgür Adımlar
ATSO) Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fransız mallarına yönelik boykot çağrısına destek vererek; "Sömürgenin merkezlerinden olan Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron, son birkaç zamandır cinnete esir politikalarına bir yenisini ekleyerek, insanlığa rahmet olarak gönderilen, hatem-ül enbiya Hz. Muhammed Mustafa’ya ilişkin sözde karikatürlere fikir özgürlüğü adına sahip çıkması ve Müslümanları aşağılamasını tel’in ediyoruz. İnanca ve değerlere savaş açanlara, kutsallarımıza hakaret edenlere karşı dayanışmayı güçlendireceğiz ve birlikte mücadele edeceğiz.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fransız mallarının boykot edilmesi çağrısını destekliyoruz. Halkımız, boykot kampanyasına katılım sağlamalı ve Ticaret erbaplarımız Fransız menşeli ürünler talep etmemelidir."dedi.
 
Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Sümer kap 4 yıl önce2020-10-28 10:14:54

Şinasi kardeşim boykota evet ama önce fransız uçaklarından devleti temsil edenlerin kullandığı araçlardan ve en azındañ peugot ve citroen araçların ithalâtında ve reķlâmlarında kısıtlama yapılamazmı?

0
-0
Fatih 4 yıl önce2020-10-27 23:42:29

Fransız malı almayın Türk malı yerli malı alın. Kısaca yabancı malları kullanmayın.

0
-0
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden