ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

ATSO'da online tahsilat ve işlemler dönemi başladı

25-06-2021 17:24:30 - AKYAZI
ATSO'da online tahsilat ve işlemler dönemi başladı

ATSO'da üyelere hızlı ve kaliteli hizmeti sunabilmek amacıyla hayata geçirilen online belge talebi ve tahsilat sistemi kullanıma açıldı.

Özgür Adımlar
Akyazı TSO üyelerinin ihtiyaç duyduklarında belgelerini online olarak alabilmelerine imkan sağlayan ve aidat ödemelerini internet üzerinden yapmalarına imkan sağlayan online işlemler yazılımı hayata geçirildi.
 
Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar  “Odamızın sunmuş olduğu hizmet kalitesini ve üye memnuniyetini arttırmak için çalışıyoruz. Odamız üyelerinin aidat borçlarını sorgulayabilecekleri ve istedikleri anda kredi kartları ile online olarak ödeme imkanı bulabilecekleri sistem faaliyete geçirdik. Böylece üyelerimiz zaman kaybı yaşamadan, istedikleri gün ve saatte ödemelerini yapabilecek  ve istedikleri yerden gerekli belgeleri e- imzalı olarak alabilecektir. Üyelerimiz için son derece güvenli ve kolaylık sağlayacak bu hizmetin üyelerimiz ve bizle adına hayırlı olmasını dileriz’ ’dedi.
 
Akyazı TSO Genel Sekreteri Harun Bayrak sırası ile yapılacak işlemler hakkında bilgi verdi. ‘’Odamız web sitesindeki “Online İşlemler” linkine tıklayarak ya da http://akyazitso.tobb.org.tr/  adresi üzerinden TOBB E-Belge yazılımına erişebilirler. Sisteme daha önceden üye olmuş bir kullanıcı e-mail adresi ve şifresi ile sisteme giriş yapabilir. TOBB E-Belge yazılımını ilk defa kullanacak olan üyeler Sisteme Giriş butonunun üzerindeki “Üye Ol” linkini tıklayarak üye olma ekranına ulaşabilir.
 
Üyenin sisteme kayıt olabilmesi için açılan ekrandan (2. Adım) “Oda Seçimi, Vergi No ve üye firma yetkililerinden birinin TC Kimlik No bilgilerini girmesi gerekmektedir. Bilgileri TOBB üyelik sistemi üzerinden doğrulandıktan sonra ilgili üye için tanımlı cep telefonuna sistem tarafından doğrulama kodu gönderilir (Not: Sistemde firma yetkilisinin tanımlı cep telefonu numarası yoksa, Odamız Bilgi İşlem Birimi ile irtibata geçerek geçerli cep telefonu numaranızı sisteme giriş yaptırmanız gerekmektedir). Doğrulama kodu ilgili alana girilip onaylandıktan sonra e-posta adresi ve şifre tanımlama ekranı karşınıza çıkacak ve bu alanı doldurduktan sonra işleminiz tamamlanacaktır. Burada üyenin sisteme kayıt olabilmesi için TOBB sistemindeki yetkililerinden herhangi birisinin geçerli bir cep telefonu olması gereklidir. Kayıt işlemi bir defaya mahsus yapıldıktan sonra e-posta adresiniz ve şifreniz ile sisteme istediğiniz zaman giriş yapabilirsiniz.
 
Sisteme giriş yaptıktan sonra, bu zamana kadar Odamızdan aldığınız “Faaliyet Belgesi, Oda Sicil Kayıt Sureti ve bu belgelerin İngilizce formatlarını e-imzalı alabilirsiniz. Sistem içerisinde üye aidat borcu sorgulaması yaparak online olarak kredi kartı ile ödeme gerçekleştirebilirsiniz üyelerimize hayırlı olmasını dilerim ‘’
Marmara Göz
Serdivan'da iki genci vurmuştu, yakalandı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden