İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

ATSO'da 2021 Bütçesi kabul edildi

18-01-2021 16:40:23 - AKYAZI
ATSO'da 2021 Bütçesi kabul edildi

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) Olağan Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 2021 yılı tahmini bütçesi oy birliği ile kabul edildi.

Özgür Adımlar
Akyazı Ticaret Borsası Salonu'nda gerçekleştirilen ATSO Meclis Toplantısı'nda meclis üyeleri bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Toplantıya Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan da iştirak etti.
 
Yoklama ve gündem maddelerinin oylanmasından sonra Meclis oturumuna ait tutanaklar görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
 
Yönetim Kurulu Başkanı Z. Şinasi Bayraktar, 2021 yılı tahmini bütçesini oylamaya sundu. Yapılan oylamada 2021 yılı tahmini bütçesi oy birliği ile kabul edildi.
 
Başkan Bayraktar, 2021 yılı bütçesini hayırlar getirmesini temenni ederek; "Odamız 2021 yılı bütçesi karara bağlanmıştır. Odalarda ve meclisi olan kurumlarda bütçesinin oy birliği ile onaylanması o kurumdaki istişareyi ve birlik ve beraberliği gösterir. Bu birlik tablosu odamıza ilçemize bereket getirecektir. Birlik ve beraberliğimizin daimi olmasını, hep birlikte nice hizmetler vermemizi arzu ediyorum" dedi.
Meclis toplantısında ATSO, Akyazı Ticaret Borsası girişimleri ile TOBB tarafından Akyazı'ya kazandırılan TOBB Hüsamettin Bayraktar Ortaokulu hakkında bilgi veren Bayraktar, okulun Milli Eğitime devrinin yapıldığını ve eğitime başlandığını söyledi.
 
Pandemi sürecinde öğrencilere TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu öncülüğünde 81 ile 30 bin tablet kampanyası başlatıldığını hatırlatan Bayraktar, ATSO'ya gönderilen 55 adet klavyeli tabletin öğencilere verilmek üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edileceğini ifade eti.
 
BAYRAKTAR BİLGİ VERDİ
 
ATSO Başkanı  Z.Şinasi Bayraktar, 25. ve 26. dönem milletvekili Mustafa İsen’in de katkıları ile ATSO olarak üst kuruluşları Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin desteğini de alarak turizm alanı olarak ilan edilen Kuzuluk Sanayi alanları içerisinde bulunan 103 hektarlık alana ilaveten imar planının dışında bulunan 53 hektarlık alanın çalışmaları hakkında bilgi verdi.
 
Bu alanın 4’ncü 5’inci ve 6’ncı sınıf verimsiz tarım alanı ve eski kum, çakıl ocağı olduğunu anlatan Bayraktar, bunun haricinde 60 hektarlık alanın ise sera alanı olarak plan çalışmalarının yapıldığını dile getirdi.
 
Bayraktar; "Akyazı’mızın gelişmesine büyük katkı sağlayacak. Bizler ATSO olarak ilçemize hizmet etmek öncelikli sorumluluğumuzdur. İnanıyorum ki Akyazı Belediyesi ile birlikte işbirliği içinde olup ilçemizin  ve ilimizin  daha iyi yerlere gelebilmesi için gayret edeceğiz" dedi.
 
Başkan Bayraktar, toplantıya iştiraklerinden dolayı Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’a teşekkür etti.
 
BİLAL SOYKAN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ
 
Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ise ilçede yaptıkları çalışmalar hakkında ATSO meclisine bilgilendirmede bulundu.  Soykan; "
 
Mevcut sanayiye ek olarak OSB alanı olarak düzenlenecek olan Kuzuluk Sanayi Bölgesi sizlerin girişimleri neticesinde çalışmaları son safhaya geldi. Bizlerde üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazır olduğumuzu ifade ederiz" diye konuştu.
 
İlçeye kazandırılan örnek bir okul olan TOBB Hüsamettin Bayraktar Ortaokulu ve Sağlık Bilimleri Fakültesini Akyazı’ya kazandırmada öncü olan Bayraktar ailesinde teşekkür eden Soykan, belediyeye araç alımı yaptıklarını, sokak hayvanları için  geçici bir bakımevi yapıldığını ve hizmet vermeye başlamış olduğunu, mahallelerde sıcak asfalt, büz koruger ve beton kaldırımı, çelik bariyer çalışması yaptıklarını, terminal ve orta garaj projesininde ihalesinin gerçekleştirildiğini, en yakın zamanda halkın hizmetine sunulacağını ifade etti.
 
Başkan Soykan, yüzme havuzu ve kapalı spor salonunu da en kısa zamanda ihale aşamasına getirip hizmete sunacaklarını sözlerine ekledi.
 
Başkan  Bayraktar, bilgilendirmelerinden ötürü Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan'a teşekkür etti.  
UB Group
ATSO'da 2021 Bütçesi kabul edildi
Ürdüç
ATSO'da 2021 Bütçesi kabul edildi
ATSO'da 2021 Bütçesi kabul edildi
ATSO'da 2021 Bütçesi kabul edildi
ATSO'da 2021 Bütçesi kabul edildi
ATSO'da 2021 Bütçesi kabul edildi

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bir fikirli 4 yıl önce2021-01-18 19:15:04

Sn Belediye başkanımız yanlış yönlendiriliyor Başkanımız icraatlarını basın toplantısı yoluyla kamuoyu ile paylaşabilir. Akyazı Belediye başkanı bir oda başkanının sağ tarafında oturması protokol kurallarına ve nezaketen şık olmamıştır.

0
-0
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)