ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

ATSO Bütçe Toplantısı Düzenledi

16-01-2020 17:02:10 - AKYAZI
ATSO Bütçe Toplantısı Düzenledi

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası bu yılın son meclis toplantısını bütçe görüşmeleri ile tamamlandı.

Özgür Adımlar
Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ardından düzenlenen bütçe yemeğinde meclis üyeleri bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.
 
Kuzuluk İhlas Termal Otelde düzenlenen yemeğe ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Z. Şinasi Bayraktar ve Meclis Başkanı Muzaffer Başer in düzenlediği bütçe yemeğinde Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.
 
2020 yılı bütçe kabulünün ardından gerçekleştirilen etkinliğe; Akyazı Kaymakamı Yakup Güney, Akyazı belediye başkanı Bilal Soykan, Karapürçek belediye başkanı Orhan Yıldırım, İlçe emniyet müdürü İsa Coşar,İlçe Jandarma komutanı Hamit Gencay Taşdemir, Akyazı belediye başkan yardımcıları Mehmet Çakmak, Ünal Gündüz, Mehmet Öztürk ve Mustafa Birinci Akyazı Ticaret Borsası başkanı A. Şener Bayraktar ve Akyazı Ticaret Borsası Meclis başkanı Vedat Böcek , ATSO Meclis Üyeleri, Meslek Komite  Başkanları ve Disiplin Kurulu Üyeleri iştirak etti.
 
Konuklara hoş geldiniz konuşmasını yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Z. Şinasi Bayraktar şunları dile getirdi;  “Odamız 2020 yılı bütçesi karara bağlanmıştır. Odalarda ve meclisi olan kurumlarda bütçesinin oy birliği ile onaylanması o kurumdaki istişareyi ve birlik ve beraberliği gösterir dedi. Yerli otomobilin destekçisi ve kuruluşunda büyük rol üstlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine de sizin nezdiniz de teşekkürlerimi iletiyor ve hayırlara vesile olmasının diliyorum dedi. Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak birlik ve beraberlik içinde çalışma azmini gördüğüm için hepinize teşekkür ediyorum. Bu birlik tablosu Odamıza ilçemize bereket getirecektir.Birlik ve beraberliğimizin daimi olmasını, hep birlikte nice hizmetler vermemizi arzu ediyorum.
 
Bu örnek çalışmamızın 2020 yılında diğer kurum ve kuruluşlara örnek olmasını diliyor, bütçemizin Odamıza, İlçemize,şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi. Söz alan Akyazı İlçesi kaymakamı Yakup Güney ‘’Akyazı Ticaret ve Sanayi Odasının 2020 yılı bütçesinin hayırlara vesile olmasını diler ve birlik beraberliğimizin her daim süregelmesini dilerim’’ dedi
 
ATSO’ nun bütçe yemeği çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi
Güven Yapı
ATSO Bütçe Toplantısı Düzenledi
UB Group
ATSO Bütçe Toplantısı Düzenledi
ATSO Bütçe Toplantısı Düzenledi
ATSO Bütçe Toplantısı Düzenledi

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
sade vatandaş 5 yıl önce2020-01-17 19:05:06

yiyin efendiler tıksırıncaya kadar yiyin helali hoş olsun

0
-0
Alrındere 5 yıl önce2020-01-16 19:16:39

Yemekli bütün açılışlar toplantılar, düğünlerde neden Mehmet Çakmak oluyor anlamıyorum. Ticaret odasının toplantısınada gitmiş. Nedenine baktım... yemek. Caiz mi bu?

0
-0
Sokak köpeği altın ve paraların olduğu çantayı böyle götürdü
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks