Aydın Metal
10 K Grup
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

ATSO BAŞKANI BAYRAKTARDAN NEFES KREDİSİ AÇIKLAMASI

18-04-2020 10:55:49 - AKYAZI
ATSO BAŞKANI BAYRAKTARDAN NEFES KREDİSİ AÇIKLAMASI

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Bayraktar, girişimlerin ilk sonuçlarını almaya başladı.

Hardal Burger Akyazı
Tüm dünyayı etkisi altına alan  koronavirüsle iktisadi  açıdan da etkin bir şekilde mücadele edilmesi gerektiğini, dile getiren Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Bayraktar, girişimlerin   ilk sonuçlarını almaya başladı. TOBB ve ilgili bakanlıklara gönderdiği  raporlar ve yaptığı  açıklamalarla koronavirüsün iktisadi hasarına dikkat çeken ATSO başkanı Bayraktar, özellikle TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıkoğlu ile görüşme gerçekleştirmiş zor durumda olan iş insanları için Nefes Kredisi çıkartılmasını talep etmişti. ATSO'nun ve diğer oda ve borsaların  taleplerine sessiz kalmayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Nefes Kredisi için hazırlıklara başladı ve en kısa sürede üyelerine kullandıracak.
 
Kredi miktarının TOBB ve bankalarının artı payıyla daha da artması bekleniyor. Konuyla ilgili açıklama yapan ATSO  Başkanı ‘’Z.Şinasi Bayraktar, koronavirüsün etkilerinin hissedilmeye başlamasının hemen akabinde iktisadi önlemleri öncelikli sıraya aldıklarını ve Nefes Kredisi çıkartılması için Birlik Başkanı Sayın Hisarcıkoğlu ile görüşme gerçekleştirdiklerini ifade ederek, öncelikli eylem planı olarak talep ettiğimiz Nefes Kredisi ile ilgili Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rıfat Hisarcıkoğlu  ile hemen bir görüşme gerçekleştirdik. Yaptığımız görüşme sonrası Birliğimiz TOBB hazırlıklarını başlattı. Nefes Kredisi, böylesi bir süreçte finansmana erişmekte zorluk çeken üyelerimiz için adeta can suyu niteliği taşımaktadır. Talebimize her zaman olduğu gibi olumlu karşılık veren birliğimize teşekkür ederken, artı katkı paylarının, kredi vade ve oranlarının da kısa sürede açıklanmasını beklediğimizi ifade ediyoruz. Koronavirüsle iktisadi mücadeleyi elden bırakmayacağız" ifadelerine yer verdi.
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Halim arslan 4 yıl önce2020-04-21 22:38:34

Faizsiz kredi veriyorsanız ... Allah razı olsun.... deriz ...fakat insanlara faiz li kredi veriyorsanız...alan da veren de haram yemiş olur ..bu Zor günlerde faizsiz kredi verseniz daha iyi olur bence geceleri de rahat uyursunuz...bilin istedim..

0
-0
Avni Yaşar FIDAN 4 yıl önce2020-04-19 17:59:34

Çok doğru bir karar başkanım. İnşaallah en kısa sürede gerçekleşir. Kutlar ve çalışmalarınızda başarılar dilerim.

0
-0
Adem kartal 4 yıl önce2020-04-18 22:41:01

Evliyimm kirada oturuyorumm ihtiyacim car

0
-0
Sağlık Bakanı kararlı hastanelerdeki randevu sorununu çözecek
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks