Aydın Metal
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

ATSO Başkanı Bayraktar'dan 15 Temmuz Mesajı

15-07-2021 12:27:51 - AKYAZI
ATSO Başkanı Bayraktar'dan 15 Temmuz Mesajı

ATSO Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü yıl dönümü dolayısıyla bir açıklama yaptı.

Özgür Adımlar
Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü yıl dönümü dolayısıyla bir açıklama paylaştı.
 
ATSO Başkanı Bayraktar mesajında şu ifadelere yer verdi;
 
“Hain darbe girişiminin beşinci yılında Türk Milleti’nin yazdığı kahramanlık destanı ve vatanı için göstermiş olduğu cesaretin onurunu hep birlikte bir kez daha yaşıyoruz. Dünyaya demokrasi dersi veren, Bayrağına, Devletine, kutsal değerlerine sahip çıkan bir Milletin ferdi olduğumuzdan dolayı gurur duyuyoruz.
 
Gerçekleştirilmeye çalışılan demokrasi katline karşı Milletimiz gereken cevabı vermiş, demokrasisine, sahip çıkma konusunda tarihte benzeri görülmeyen bir mücadele sergileyerek hâkimiyetin kayıtsız şartsız milletin olduğunu yine tescillemiştir.
 
Türk Milleti, demokrasi ve hukuk devletine olan bağlılığın sözde kalmadığını bir kez daha ispatlamıştır. Bu ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için bu mücadelelerimizi kendimize ders olarak görmeye devam edeceğiz.
 
İş dünyası olarak bize düşen görev; özveriyle çalışmak ve var gücümüzle ülkemiz ve gelecek nesillerimiz için üretmeye devam etmektir. Üst kuruluşumuz TOBB başta olmak üzere ülkemizdeki tüm oda/borsa ve mesleki kuruluşlar Türkiye için her zaman ellerini taşın altına koymuş ve koymaya da devam edecektir.
 
Tüm bu duygu ve düşüncelerle vatanımıza ve demokrasimize karşı yapılan hain kalkışmaya direnen asil Milletimiz başta olmak üzere bu uğurda can veren kahraman demokrasi şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum.”dedi.
Marmara Göz
ATSO Başkanı Bayraktar'dan 15 Temmuz Mesajı
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks