Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Toprak Turizm

ATSO Başkanı Bayraktar, Akyazı Haber'e ziyaret etti

22-06-2020 15:40:20 - AKYAZI
ATSO Başkanı Bayraktar, Akyazı Haber'e ziyaret etti

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Z.Şinasi Bayraktar ve Genel Sekreter vekili Harun Bayrak Akyazı Haber'i ziyaret etti.

Özgür Adımlar

ATSO Başkanı Bayraktar ATSO Ticaret Sicili Müdürü ve Genel Sekreter vekili Harun Bayrak Akyazı Haber'e ziyaret gerçekleştirdi. Bayraktar'ı Akyazı Haber İmtiyaz Sahibi Ali Yıldırım ile Akyazı Haber Reklam Müdürü ve Anadolu Ajansı Akyazı Muhabiri Abdülkerim Çalışkan karşıladı.

İlçedeki gelişmelerin konuşulduğu ziyarette ATSO Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, ilçe ekonomisinin gelişimi için çaba sarf ettiklerini kaydetti.

Koronavirüs sürecinden düm dünya ve Türkiye'de olduğu gibi Akyazı ticaretinin de etkilendiğini ifade eden Bayraktar, üyelerinin salgın sürecindeki sıkıntılarını en aza indirmek için çalıştıklarını vurguladı.

Bununla ilgili TOBB, Tarım ve Orman Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile görüşmeler yaptıklarını anlatan Bayraktar; "Beyaz et ve yumurta tavukçuluğunu, büyükbaş hayvan besicilerinin yaşamış oldukları sıkıntıları, süt ve süt ürünleri sektörlerinin talepleri, tarımsal ve kırsal kalkınma destekleri gibi birçok başlıkta görüş ve taleplerini Bakan Pakdemirli’ye ilettik. Yine Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a taleplerimizi bildirdik." dedi.

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimleri sonucunda ilçeye SGK Şubesi kazandırdıklarını hatırlatan Bayraktar, şunları söyledi; "
İşçimiz, esnafımız, çiftçimiz, tüccarımız sorunlarını burada çözebiliyor. Bunun için Adapazarı'na gitmek zorunda kalmıyor artık.  Yine ilçemize TOBB tarafından kaliteli ve modern bir ortaokul kazandırdık."
Bayraktar,  Akyazı Haber'i yakından takip ettiğini belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.

Akyazı Haber İmtiyaz Sahibi Ali Yıldırım da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Akyazı Haber olarak doğru habercilik anlayışıyla ilçedeki gelişmeleri başta Akyazı halkı olmak üzere ülkenin değişik yerlerinde ve yurt dışında bulunan Akyazılılara duyuruyoruz. Kamuoyunu bilgilendirmek için çalışıyoruz." diye konuştu. 

Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden