10 K Grup
Ellidört Park

ATSO ANKARA SAKARYALILAR VAKFININ KONUĞU

10-11-2018 10:40:05 - AKYAZI
ATSO ANKARA SAKARYALILAR VAKFININ KONUĞU

ATSO olarak heyet ile birlikte Ankara Sakaryalılar Vakfının konuğu olduk.

Hardal Burger Akyazı

İlimiz ve ilçemiz adına yapılan çalışmalar ve planlanan projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere Ankara’ya Sakarya Milletvekillerimize Sakarya Heyeti olarak yapılan ziyaretlerin ardından ATSO olarak heyet ile birlikte Ankara Sakaryalılar Vakfının konuğu olduk.

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Talip Kuriş, Sakarya Ticaret Borsası Başkanvekili Nizamettin Sarı,  Akyazı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A.Şener Bayraktar, Meclis Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreterler ile birlikte Ankara’daki Sakaryalılar Vakfı’nın düzenlediği programa iştirak etti.

Ankara Sakaryalılar Vakfı Başkanı İrfan Çelik ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa ayrıca, Sakarya AKP  Milletvekilleri  Recep Uncuoğlu, Çiğdem Erdoğan Atabek, CHP Milletvekili  Engin Özkoç, MHP Milletvekili Levent Bülbül, İYİ Parti Milletvekili Ümit Dikbayır, Devlet Eski Bakanı Nevzat Ercan, Sakarya eski Valisi Mustafa Büyük, geçmiş dönem milletvekilleri; Mustafa İsen , Ali İnci ve Recep Yıldırım, önceki dönem Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Koop- İş Başkanı Eyüp Alemdar, Fiskobirlik Başkanı Lütfü Bayraktar, Türkiş Eski Genel Başkanı  Salih Kılıç ve çok sayıda Sakaryalı davetli iştirak etti.

Programın Açılış konuşmasını yapan İrfan Çelik, Sakaryalılar vakfı olarak Sakarya iş ve bürokrasi dünyasının ileri gelenlerini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek Sakaryalılık algısı ve ruhunun güçlendirilmesi gerektiğini ifade etti. İrfan Çelik konuşmasında şunları dile getirdi: “Ankara’daki Sakaryalılar Vakfı olarak çalışmalarımızı iyi niyetle, siyaset üstü bir anlayışla devam ettirmeye çalışıyoruz. Sakarya oldukça kozmopolit bir kent. Sakarya’ da ‘ben Sakaryalıyım’ diyen, Ankara’ ya gelirken, ya Ordulu ya da Trabzonlu oluyor. Bu nedenle Ankara’ da olan bu Sakarya lobisini kurmakta ve oluşturmakta çok güçlük çekmekteyiz. Bunu aşarak güçlü bir lobi oluşturma konusunda gayretlerimiz desteklerinizle devam ediyor.” dedi.

Geçmiş Dönem Sakarya Milletvekili Mustafa İsen ise Sakarya’nın gelecek planlamasının çok doğru bir şekilde yapılması gerektiğini vurgulayarak “Önemli bir şehir. Sakarya önümüzde ki on yıllık süreci tam bir makas değiştirme süreci gibi geliyor bana. Şehrin üzerinde büyük bir gelişmeler olacak. Şehri siyaseten ve idareten yönetenlerin arasında bu şehrin gerçek sahipleri Ticaret ve Sanayi Odaları, Esnaf Odaları ve diğer Sivil Toplum Kuruluşları var. Küçük müdahalelerle ortaya iyi bir tablo çıkabilir. Bu akşamın bunun için bir temel çıkaracağını temenni ediyorum.” Dedi.

Gecede Sakarya’dan giden ATSO, SATSO, ATB ve STB Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlarına Ankara Sakaryalılar Vakfına verdikleri desteklerden dolayı Ankara Sakaryalılar Vakfı adına birer plaket takdim edildi. Plaketini alan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar , İlimiz için Ankara’da lobi faaliyetleri içinde olmalıyız. Şehrimiz adına yapılması planlanan plan ve projeler Ankara’daki güçlü lobiler sayesinde sonuçlanmaktadır. Bizler de Sakarya’daki  Ticaret ve Sanayi Odaları ve Ticaret Borsaları, diğer Esnaf Odaları ve STK lar olarak güç birliği içerisinde hareket etmekteyiz. Bu gecede bize plaket takdim ederek onurlandıran Ankara Sakaryalılar Vakfı Başkanı sayın İrfan Çelik Beye Sakarya Heyeti olarak teşekkür ederim, dedi.

Marmara Göz
ATSO ANKARA SAKARYALILAR VAKFININ KONUĞU
Akgün Restoran Çorba
ATSO ANKARA SAKARYALILAR VAKFININ KONUĞU
ATSO ANKARA SAKARYALILAR VAKFININ KONUĞU
ATSO ANKARA SAKARYALILAR VAKFININ KONUĞU
ATSO ANKARA SAKARYALILAR VAKFININ KONUĞU
ATSO ANKARA SAKARYALILAR VAKFININ KONUĞU

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Avukata saldıran sanıklara 10 yıl ceza
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)