Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

ASAŞ BASKETBOL KULÜBÜ EĞİTİM SINIFI AÇILDI

23-01-2020 11:29:37 - AKYAZI
ASAŞ BASKETBOL KULÜBÜ EĞİTİM SINIFI AÇILDI

Sektörünün lider firmalarından ASAŞ, daha iyi bir gelecek için değer katmaya devam ediyor.

Hardal Burger Akyazı
Gençleri desteklemek amacı ile 2017 yılında kurmuş olduğu ASAŞ Basket Kulübü bünyesinde çocukların gelişimi için eğitim konusunda da destek vermek için alt yapı çalışmalarını tamamlayan ASAŞ, dün gerçekleştirdiği davet ile eğitim sınıfının açılışını gerçekleştirdi. 
 
Açılışa genç sporcular ve aileleri ile birlikte Akyazı Kaymakamı Yakup Güney, Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak,  Akyazı İlçe Spor Müdürü Adem Altun ve ASAŞ yetkilileri de katıldı. 
 
Yaptığı açılış konuşmasında ASAŞ’ın çevreye katkılarından dolayı büyük mutluluk duyduğunu ileten Akyazı Kaymakam’ı Yakup Güney “İlk kurulduğu sene mağlubiyetsiz şampiyon olan ve bizlere gurur yaşatan gençlerimiz, sporla büyümeye devam ediyor. Bugün siz velilerin ve sporcuların da katılımıyla birlikte ASAŞ Basketbol Kulübü Eğitim Sınıfı’nın açılışında bulunduğum için büyük mutluluk duyuyor ve bu sınıfın hayırlı olmasını diliyorum. Geleceğimizi emanet ettiğimiz bu parlak gençlerin sporla birlikte derslerinin de sorumluluğunu daha fazla alacaklarına inancım tam.” 
 
“Bu ve bunun gibi pek çok önemli gelişmeye önayak olan ASAŞ’ı yürekten tebrik ediyorum. Akyazı’ya kattıkları değer bizler için çok büyük önem teşkil ediyor. Biz de kaymakamlık olarak her daim destekleyeceğimizi sizlerin de huzurunda bir kez daha paylaşmak istiyorum” diyerek açılışı gerçekleştirdi.
 
ASAŞ Basketbol Kulübü yetkilileri ise yaptıkları konuşmada velilere şöyle seslendi “Daha çok çocuğa ulaşabilmek için antrenmanlarımızı genelde akşamları gerçekleştiriyoruz. Bu açılış vesilesi ile velilerimize bir not iletmek isteriz; çocuklarımızı spor konusunda desteklediğimiz kadar eğitimleri konusunda da desteklemeye önem veriyoruz. Bu sınıfta vereceğimiz eğitimlerle birlikte ek olarak ödevlerinde destek almak isteyen çocuklara da kapımız açık. Ödevlerini yapamayacaklarından endişe etmenizi istemiyoruz. Bizler geleceği daha iyi olsun diye burada bulunan bir ekibimiz. Elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz” dediler. 
 
Velilerin de söz aldığı etkinlikte duygusal anlar da yaşandı. Çocuklarının ufuklarını açacak ve daha iyi bir gelecek için sunulan imkanların hayatlarını ne kadar etkilediğini ve mutlu ettiğini belirttiler.
 
O sırada İngilizce eğitim alan öğrencilerle bir araya gelen ve sohbet eden misafirler kısa bir süre sınıfı da ziyaret ederek eğitime yerinde tanık oldular. 
 
ASAŞ Basketbol Kulübü Eğitim Sınıfı Hakkında
 
ASAŞ Basketbol Kulübü’nde yer alan 10 ila 14 yaş aralığındaki kız ve erkek çocuklar için hayata geçirilen eğitim sınıfında yaklaşık 80 öğrenci, öncelikle ara tatilde sonrasında ise hafta sonları İngilizce ve Matematik dersleri alacaklar. Bakanlıklar ile yapılan iş birlikleri neticesinde gönüllü öğretmenler tarafından verilecek eğitimlerin çocukların ihtiyaçlarına göre şekillendirilmesi planlanıyor.
Ürdüç
ASAŞ BASKETBOL KULÜBÜ EĞİTİM SINIFI AÇILDI
Akgün Restoran Çorba
ASAŞ BASKETBOL KULÜBÜ EĞİTİM SINIFI AÇILDI
ASAŞ BASKETBOL KULÜBÜ EĞİTİM SINIFI AÇILDI

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bahar dertli 3 yıl önce2021-08-06 12:03:27

Ben de çocuklarımı yazdırmak istiyorum nasıl yapabilirim bana yardımcı olurmusunuz

0
-0
Fatma ayna 5 yıl önce2020-01-23 12:45:33

15 yasnda oglum ve 10 yasnda kizim var yazdrmak isterim bilgilerinizi alabilirmiyim

0
-0
Mustafa 5 yıl önce2020-01-23 12:31:28

Tüm firmaların Asaş'ı örnek almasını umuyorum. Basketbol, eğitim müthiş işler yapıyorlar.

0
-0
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden