Balkondaki kombinin bacasının yerinden çıktığı içerde biriken zehirli gazın mutfağın menfezinden içeri girerek ölümlere neden olduğu düşünülüyor.
Ömercikler Mahallesi'nde önceki gün yaşanan olayda Abdurrahim (45), eşi Hacer (43) ve çocukları Zeynep (19) ile Emirhan Zengin (19) kombinin borusunun yerinden çıkması sonucu karbonmonoksit gazından zehirlenmiş.
Zehirlenen anne, baba ve çocukları Zeynep Zengin hayatını kaybederken son anda kurtarılan Emirhan Zengin ise hastaneye kaldırılmıştı.
3 kişinin ölümüne neden olan kombi ile ilgili soruşturma devam ederken balkondaki kombiden çıkan zehirli gazın içeriye nasıl sızdığı araştırılıyor.
İddialara göre, camla kaplanan balkonda bulunan kombinin bacası bilinmeyen bir nedenle yerinden çıktı. Ailenin durumu fark etmediği, zehirli gazın kapalı balkonda birikerek mutfağın menfezinden evin içine sızarak ölümlere neden olduğu değerlendiriliyor.
Olayın nasıl gerçekleştiği hastaneye kaldırılan ailenin çocukları Emirhan'ın vereceği ifade ve soruşturma sonucunda ortaya çıkacak.
ilgili haber ,https://www.akyazihaber.com/akyazi/akyazi-da-kombi-faciasi-3-olu-60132-detay
https://www.sakaryahaber.com/asayis/akyazi-da-dogalgazdan-zehirlenen-anne-baba-ve-cocuklari-oldu
Evinizd mutlaka gaz sensörü olmalı.olsaydi belkide bu durum yaşanmazdı.fakat ecel geldimi bahane aramakta farklı bir boyut
Allah rahmet eylesin canım arkadaşım Allah yakınlarına sabırlar versin
Katlanır cama menfez koymamak başlıca ölüme davetiye
kombi montaj elemanları ehil kişilerden oluşmalı. kimbilir küçük bir ihmal nerelere sebep verir. Allah Rahmet Eylesin Mekanları Cennet olsun İnşallah