Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Ellidört Park

Akyazıyı daha güvenli ilçe yapacağız

10-09-2020 12:19:16 - AKYAZI
Akyazıyı daha güvenli ilçe yapacağız

Hardal Burger Akyazı
Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Z.Şinasi Bayraktar ve yönetim kurulu  Akyazı İlçe Emniyet Müdürü Ercan Aykan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
ATSO Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, Meclis Başkanı Muzaffer Başer, Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk ve ATSO Meclis Üyesi Emre Özdemir, bir süre önce atanarak görevine başlayan Akyazı İlçe Emniyet Müdürü Ercan Aykan'ı ziyaret ettiler.
 
AKYAZI'NIN HUZURU İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
 
Aykan'a görevinde başarı dileklerini sunan Bayraktar; "Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin huzuru, güveni ve refahı için çalışacağız. Her zaman polis teşkilatımızın yanında olmaya, onların işlerini kolaylaştırarak ülkemizin huzurunu bozmak isteyen şer odaklarına asla fırsat vermeyeceğiz. Akyazı’mızın asayişi,  huzuru ve güvenliği sağlamak için elinizden geleni fazlasıyla yapacağız. ATSO olarak bizimde bu konuda üzerimize düşen görev neyse bugüne kadar yaptığımız gibi bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Emniyetimizle iş birliği halinde olmayı sürdüreceğiz" dedi.
 
AKYAZIYI DAHA GÜVENLİ İLÇE YAPACAĞIZ
 
Emniyet Müdürü Aykan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile gitirerek; "İlçemizin asayişi, huzuru ve güvenini sağlamak için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Sizlerden aldığımız destekle ilçemizi daha da yaşanır huzurlu ve güvenli ilçe yapacağız" diye konuştu. 
 
Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden