10 K Grup
Toprak Turizm

Akyazıya Sera OSB geliyor

08-01-2019 09:43:17 - AKYAZI
Akyazıya Sera OSB geliyor

SATSO Başkanı Akgün Altuğ, Akyazı’da Sera Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurmak için çalışmalara başladıklarını açıkladı.

Özgür Adımlar
Haberlisin.com'da yer alan habere göre, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün Altuğ, Akyazı İlçesi’nde bin 170 metrelerde 70 derece sıcaklığında jeotermal su bulunduğunu ve bu suyu avantaja dönüştürmek için çalışma başlattıklarını kaydetti.
 
Altuğ; “Bu suyu değerlendirme anlamında suyun bulunduğu bölgelerde Akyazı Belediyesi, Akyazı Ticaret ve Sanayi Orası, Akyazı Ticaret Borsası ile biz SATSO ve Sakarya Borsası’nı da bu işin içine alarak bir Sera OSB düşünüyoruz. Bununla ilgili görüşmelerimizi yaptık. Ekiplerimiz çalışıyor. Bu Akyazı için, bölgemiz için dok doğru ve çok ciddi bir proje olacak” ifadelerine yer verdi.
 
Altuğ, Akyazı’ya kurulacak olan Sera OSB için en az 5-10 yıllık bir süreç gerektiğini dile getirerek; “Genelde OSB’lerin kurulum süreci geçmişe baktığımızda 15-20 yılı buluyor. Örneğin biz 1. OSB’yi 20 yılda hayata geçirmişiz. Ama bugün bu süreç daha kısaldı. Bunun doğru bir proje olduğunu biliyoruz, buda işi çabuklaştıracaktır” diye konuştu.
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup