Aydın Metal
YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

Akyazılı genç cinayete kurban gitti

06-05-2019 21:47:30 - AKYAZI
Akyazılı genç cinayete kurban gitti

Adapazarı'nda silahlı saldırıya uğrayan Akyazılı genç öldü. Gencin cenazesi Gebeş Mahallesi'nde toprağa verilecek.

Hardal Burger Akyazı
Olay, Adapazarı ilçesi Çukurahmediye Mahallesi Sakarya Caddesi İMKB Sakarya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde meydana geldi. 
 
Edinilen bilgilere göre, Sakarya Caddesi üzerinde Ufuk Durmaz, isimli bir kişi ile ismi öğrenilemeyen bir şahıs henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.
 
Çıkan kavgada Ufuk Durmaz, iddialara göre H.K. tarafından silahla sırtından vurularak yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ağır yaralanan Durmaz, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ufuk Durmaz'ın, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. 
 
“O esnada bisikleti bırakıp kaçtım” 
 
Olay anını anlatan Yunus Emre Olur, “2 kişi kavga ediyordu. Arkadan birisi geldi ve kavga edenlerden bir tanesine ateş etti. Vurulduğu yerden yolun karşısına çırpınarak geçti. Diğeri kaçtı biz o esnada ileriye gittik, devamını bilmiyorum. Kavga edenlerden ve vurulan kişinin isminin Ufuk olduğunu biliyorum” derken bir diğer görgü tanığı küçük çocuk ise, “2 kişi kavga ederken bir tane adam arkadan gelerek Ufuk abiyi sırtından vurdu. Ben o esnada bisikleti bırakıp telefoncuya kaçtım” diye konuştu. 
 
Cenaze Gebeş'te
 
Öte yandan saldırıda hayatını kaybeden Akyazılı Ufuk Durmaz'ın cenazesi yarın Gebeş Mahallesi'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
UB Group
Akyazılı genç cinayete kurban gitti
Marmara Göz
Akyazılı genç cinayete kurban gitti
Akyazılı genç cinayete kurban gitti
Akyazılı genç cinayete kurban gitti

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
AKYAZILI 5 yıl önce2019-05-07 13:37:32

ALLAH rahmet eylesin.

0
-0
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks