Akyazı’da Direksiyon Sınavı Yapıldı
Sakarya’nın Akyazı ilçesinde sürücü adayları direksiyon sınavında ter döktüler.
Cumartesi ve Pazar günü Akyazı da 450 şoför adayı Kuzuluk Mahesi'nde imtihan yolunda direksiyon sınavına girdiler. Sınav gözetmenleri sürücü kurslarının iyi eğitim verdiklerini ifade ederek şoför adaylarının en çok iki duba arasına park ettikleri sırada heyecanlandıklarını belirttiler.
İmtihan Yolunda Aşırı Sürat
Kuzuluk Mahesinde imtihan yolu olarak kullanılan yolda bazı araç sürücüleri hız kurarına uymamaları sürücü adaylarının ve yakınlarının tepkisine neden oldu.
Akrabasını sınava getiren bir vatandaş duruma tepkisini burada bir sınav var sürücü adayları stres ve heyecan yaşarken bazı sürücüler hız kuralarına riayet etmeyerek trafiği tehlikeye düşürmekte yolda yapılan kanalizasyon çalışmasından dolayı ayrı bir tehlike oluşturmakta. Kolluk küvetlerinin burada önleyici tedbir almasını istiyoruz diye tepkisini dile getirdiler.
Nuri Kuru



