Aydın Metal
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Akyazı’da Çaya Zam

29-08-2017 16:37:40 - AKYAZI
 Akyazı’da Çaya Zam

Akyazı Esnaf ve Sanatkarlar Odası çay ve kahve fiyatlarında düzenleme yaptı

Hardal Burger Akyazı
Akyazı’da kahvehane ve çay ocaklarında 50 kuruştan satılan bir bardak çaya zam gelerek 1 TL oldu.
 
Akyazı Esnaf ve Sanatkarlar Odası yaptığı açıklama le çay ve kahve fiyatlarına yapılan zam sonrası oluşan fiyat listesini duyurdu. Akyazı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Üstün’ün yaptığı açıklamada; “İlçemiz Merkez ve Mahallelerinde Kahvehane ve Çay ocağı işleten üyelerimizin odamıza vermiş oldukları yeni fiyat tarifelerle ilgili dilekçeler yönetim kurulumuzca görüşülmüş olup, yeni Fiyat tarifeler Akyazı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimizce onaylanarak, 21.08.2017 tarihinden itibaren 0.50 krş olan çayın 1.00 TL, kahvenin se 2.50 TL olarak yeniden belirlenmesine karar verilmiştir. " dedi.
 
Üstün, işletmelerin çoğunun yarın sabah itibariyle uygulamaya başlayacağını ifade ederek, belirtilen fiyatın altına veya üstüne çıkılmasının kesinlikle yasak olduğu belirtti. 
Ürdüç
 Akyazı’da Çaya Zam
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
7 yıl önce2017-08-30 11:35:24

%100 zam olur mu hiç?Bu orandaki zammı asla tasvip etmiyorum.Enflasyonun ışık hızı ile yükseldiği dönemleri hatırlattınız.Tüpgaz yerine doğalgaz kullanılıyor artık.Bu da oldukça ekonomik.Alınan bu zam kararı,yükselen Türkiye'nin gerçeklerine ters düştü.

1
-0
Markette hasmını vurmuştu, tutuklandı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks