İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Toprak Turizm

Akyazıda 8 Aracın Aküsü Çalındı

28-01-2020 14:35:48 - AKYAZI
Akyazıda 8 Aracın Aküsü Çalındı

Akyazı da Mudurnu çayı yanında bulunan Kamyon ve Tır parkında Akü hırsızlığı meydana geldi.

Özgür Adımlar
Devlet Hastanesi karşısında bulunan tır parkında sabah araçlarının başına gelerek durumu öğrenen vatandaşlar hırsızlık sonucu yük alamayarak mağdur oldular.
 
Sabah Tır Parkına yük almak için aracın başına gelen Fatih Kurtoğlu “ Sabah iş aldık araç başına geldim baktık aküler çalınmış işe gidemedim burada hiçbir güvenlik önlemi yok araçlarımızı evimizin oraya götürüp bırakamıyoruz. 2600 liraya aldığım akünün daha borcunu ödüyoruz İki kere mağdur olduk yeni akü alacağımız zaman eski aküyü 300 liraya bırakıp yenisi indirimli alıyorduk şimdi oda yok “diyerek olaya tepkisini gösterdi.
 
Çaldığınız Aküleri Getirin Biz Geri Alalım 
 
Hırsızlık sonucu mağdur olan Mehmet Ali Özdemir hırsızlara seslenerek “ Çaldığınız aküleri geri getirin biz 300 liradan geri alacağız hiçbir şey yapmayacağız “ diyerek hırsızları vicdanlı olmaya çağırdı.
 
Akyazı Tır ve Kamyoncular Kooperatif Başkanı Celil Ünlütürk 80 kayıtlı üyelerinin olduğunu ifade ederek “ Kooperatifimizin Akyazı Belediyesinin geçici olarak bize tahsisini yapmış olduğu yerde üyelerimiz araçlarını bırakıyor. Belediye Başkanı Bilal Soykan beyle görüşmelerimiz sonucu kalıcı yer konusunda meclis onayından geçtiğini belirtti. En kısa sürede daha iyi şartlar altında tır parkı yapılacak. Geçmiş dönem Belediye Başkanı Hasan Akcan bize burayı geçici olarak tahsis etti. Kalıcı olmadığımızdan gerekli çevre ve güvenlik düzenlemelerini yapamıyoruz. Sabah yaşanan hırsızlık olayında üyelerimiz maddi zarara uğradı faillerin en kısa sürede yakalanmasını istiyoruz  ” dedi  
 
Sabaha karşı meydana gelen olayda araç sahipleri ilk şoku üzerlerinden atlattıktan sonra Jandarma ekiplerine durumu bildirmesi üzerine çalışma başlatan Akyazı İlçe Jandarma Komutanlığı timleri 8 aracın akülerinin çalındığını tespit ederek çalışmalara başladı.
Marmara Göz
Akyazıda 8 Aracın Aküsü Çalındı
Marmara Göz
Akyazıda 8 Aracın Aküsü Çalındı
Akyazıda 8 Aracın Aküsü Çalındı
Akyazıda 8 Aracın Aküsü Çalındı
Akyazıda 8 Aracın Aküsü Çalındı
Akyazıda 8 Aracın Aküsü Çalındı
Akyazıda 8 Aracın Aküsü Çalındı
Akyazıda 8 Aracın Aküsü Çalındı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Müslüm Anlar 5 yıl önce2020-01-28 21:09:02

Daha güzel bir kamyon - tır parkı yapılarak hem şehir içine girmemeleri hem de güvende olmaları sağlanabilir. Lokantası, yikamacisi, bakimcisi, lastikcisi de olduğu zaman hem gelir hem de düzen sağlanır. Naçizane tavsiyem. Saygılarımla.

0
-0
Akyazı 5 yıl önce2020-01-28 19:16:40

Kooparatif başkanı ne işe yarıyor okadar para topluyor üyelerden bide belediyeden yardım bekliyosunuz bulur da alırsınız

0
-0
Ali özkan 5 yıl önce2020-01-28 17:17:05

Belediye şehir içindeki kamyonlara kestikleri cezalarla şimdi mağdur olan arkafaşların akülerini tedarikk etsin

1
-1
Yasin 5 yıl önce2020-01-28 17:01:37

Çok geçmiş olsun.Allah inşallah hırsızlık yapanları insafa getirir.de geri gelirler Çok üzüldüm kolaylık versin Allah inşallah

1
-0
Sokak köpeği altın ve paraların olduğu çantayı böyle götürdü
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks