Aydın Metal
ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

Akyazı yeni projelerle gelişecek

18-01-2022 17:11:48 - AKYAZI
Akyazı yeni projelerle gelişecek

Bilal Soykan, " İlçemiz turizm, üretim, tarım, spor ve kentleşme gibi birçok alanda ürettiğimiz projelerle gelişmeye ve büyümeye devam edecek” dedi.

Hardal Burger Akyazı
Akyazı’yı daha kaliteli bir şehir haline getirmek için çalıştıklarını ifade eden Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ İlçemiz turizm, üretim, tarım, spor ve kentleşme gibi birçok alanda ürettiğimiz projelerle gelişmeye ve büyümeye devam edecek” dedi.
 
Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, ilçenin gelişmesi için projeler ürettiklerini belirterek, “ Akyazı’nın üretim, tarım, turizm ve spor gibi birçok alanda eşit şekilde gelişerek büyümesi için çalışıyoruz ve yeni projeler ortaya koyuyoruz. Bu projelerimizden en büyüğü ise geleceğimiz olan gençlerimizin spor faaliyetlerini gerçekleştirecekleri, yeni şampiyonların yetişmesine imkan sağlayacak olan Akyazı Spor Kompleksi projesi. 43 milyon liralık yatırım bedeli ile ilçemizin tarihindeki en büyük proje olma özelliğini taşıyor. Geleceğimiz olan gençlerimiz ve sporcularımız için bu tarihi projeyi hayata geçirecek olmak bizim için çok önemli” dedi.
 
Akyazı’nın verimli toprakları ile sadece Sakarya’nın değil Türkiye’nin önemli merkezlerinden olduğunu ifade eden Başkan Soykan, “ Tarım ülkemiz ve geleceğimiz için olmazsa olmazdır. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın büyük çoğunluğunun geçim kaynağı tarımsal üretimdir. Kadınlarımızın üretime katkılarını artırmak için “Kadınlarımız Kara Mürver Yetiştiriyor Hastalığa ve Salgına Dur Diyor Projesi” in geliştirdik. Proje kapsamında belediyemizin tahsis edeceği alanlarda 30 kadın ve kendi bahçesi olan 60 kadın olmak üzere toplam 90 kadın Kara Mürver üretecek. İlaç sanayinin yanı sıra gıda, boya ve mobilya sektörlerinde kullanılan Kara Mürver bitkisinin üretiminde Akyazı’nın önemli bir merkez olmasını istiyoruz” diye konuştu.
 
Turizme büyük önem verdiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Soykan, “ Akyazı doğal güzellikleri ile eşi benzeri olmayan bir ilçe. Bu kadar doğal güzellikleri olan ilçemizi turizm alanında geliştirmek için çalışmalar yapıyoruz. Bu doğrultuda geliştirdiğimiz Acelle Yaylası projemiz Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylandı. 19 bin metrekarelik alanda bungalov evlerin, sosyal tesisin ve spor alanlarının olacağı tesisi tamamen yaylanın doğasına uygun olarak ahşaptan inşa edeceğiz. Bu önemli projemizin hazırlıkları tüm hızı ile sürüyor” şeklinde konuştu.
 
Tüm bu çalışmaların yanı sıra kentleşme konusunda önemli adımlar attıklarını belirten Başkan Soykan şehre yeni bir giriş kazandıracaklarını belirterek, “ Kuzuluk- Adapazarı yolundan şehir merkezine kadar uzanan 3 kilometrelik yeni bir yol açacağız. Yahyalı Mahallemizden geçecek olan bu bağlantı yolu için toplamda 5 milyon 700 bin lira kamulaştırma bedeli ödedik. Süreç hızlı bir şekilde ilerliyor. İlçemizin yeni girişini en kısa sürede açmak istiyoruz” dedi.
 
Başkan Soykan, “ Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ülkemizin bir baştan bir başa geliştiği bu süreçte Akyazı’mızın hak ettiği noktaya gelebilmesi için tüm imkan ve kabiliyetlerimizi seferber ediyoruz” dedi.
UB Group
Akyazı yeni projelerle gelişecek
UB Group
Akyazı yeni projelerle gelişecek
Akyazı yeni projelerle gelişecek
Akyazı yeni projelerle gelişecek
Akyazı yeni projelerle gelişecek
Akyazı yeni projelerle gelişecek
Akyazı yeni projelerle gelişecek
Akyazı yeni projelerle gelişecek
Akyazı yeni projelerle gelişecek
Akyazı yeni projelerle gelişecek

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Sade vatandaş 2 yıl önce2022-01-22 01:02:13

Merak ediyorum, belediyede bir kişinin bile mi aklına gelmiyor Kenan Sofuoğlu parkın oraya turizm bilgi merkezi diye kulübe koyulmuş ama sürekli içerisi boş onu oradan alıp termal tesislerin olduğu bir noktaya koyulsa Akyazı'yı misafirlere tanıtım için en azından bir adım atmış olur.Sonuçta yüzbince insan geliyor ilçeyi tanıtıcı broşürler bastırıp dağıtımı yapılabilir.

0
-0
Akyazıli 2 yıl önce2022-01-19 13:43:38

Şimdi bir bu Spor kompleksi kime yapılıyor halk bundan faydalanmak istediğinde nasıl olacak ? İki acelle yaylası kime hizmet edecek kimler nasıl yönetecek halka eziyet olacakmi ? Üç terminal yapılacak tamam Okey ama bu Halk oraya giderken cebine göz dikilecek mi ? Dört halk halk değipte halka yüz çevirmek olacak mı yok bunları şundan yazdım bizim karnımızı yalan doldurdu taşırdı gerçekten halkın yanında olan yönetim istiyoruz artık.

0
-0
Önce terminal 2 yıl önce2022-01-19 12:34:22

Önce terminal yapılsın, otobüslerin minibüslerin kalkacağı doğru düzgün bir yer olsun, minibusler otobüsler saçma sapan yerlerden kalkıyor. Spor komleksi eksik kalsın, onu sonra yaparsınız.

0
-0
Akyazı. 2 yıl önce2022-01-19 11:48:13

Terminal çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor dıyen abımız 2 aydır hergün ordan geçiyorum bir çivi dahi çakıldığı yok teşekkürler

0
-0
vatandaş 2 yıl önce2022-01-19 09:29:12

alaağaç mahallesine imar ve gaz şimdiye kadar gelmeliydi neyi beklerler anlamıyorum ilçenin merkezinin hemen yanı .terminal yerini nerde yapılıyor bilen varmı vakıftamı ormanköydemi yoksa

1
-0
Akyazı 2 yıl önce2022-01-19 00:06:43

Gelişsin artık geri gitmeyelim.

1
-0
alaagaç a yorum 2 yıl önce2022-01-18 23:20:06

alaagac mahallesine çivi çakılmayınca gelişmemiş mi oluyor anlayamadım terminal meselesine de gelince evet gerek li haklısınız ama her şeyin bir zamanı var atıyorum bir şey heves ediyorsunuz ve onu satın almak istiyorsunuz cebinizde o kadar para yok bunun için maaşı beklemelisiniz akyazı yavaş yavaş gelişiyor bunca yıl bom boştu sabredelim ve gururlanalım

1
-0
Terminal 2 yıl önce2022-01-18 19:54:26

Attila bey terminalimiz sanayinin yanına yapılıyor tüm hazla çalışmalar bu soguk şartlı havalarda yapılıyor terminalimiz baya bir aşamaya ulaşmıştır

0
-0
Alaagac 2 yıl önce2022-01-18 18:25:29

Alaagac mahallesine çivi çıkmadınız ne gelişiyor gaz nerde imar nerde kanalizasyon nerde hiç birsey yok geliyormuş biryerler

1
-1
Akyazılı 2 yıl önce2022-01-18 18:18:43

Terminal ve mezbaha bu ilçenin temel sorunlarındandır

0
-0
Atilla KIR 2 yıl önce2022-01-18 17:39:49

Terminal meselesi ne oldu.Hala araçlar akyazının göbeğınde olan petrolden kalkıyor.Diyer mahalle araçlarının kalktığı yerlerde düşündürücü.Akyazı için hoş bir görüntü deyil araçların kalktığı yerler,biran önce çözüm bulunmalı.Öncelikli mesele bu ve bunun gibi sorunlar çözülmeli sanırım.

4
-0
KDV düzenlemesiyle ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten açıklama
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yasin Emlak