ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

AKYAZI TSO TOBB OKULUNUN İHALESİ GERÇEKLEŞTİ

11-03-2019 17:25:48 - AKYAZI
 AKYAZI TSO TOBB  OKULUNUN İHALESİ GERÇEKLEŞTİ

Akyazı TSO - TOBB ilköğretim okulu protokolü hayata geçiyor. Yapılması planlanarak protokolü imzalanan okulun ihalesi gerçekleşti.

Hardal Burger Akyazı

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizle daha evvel yapmış olduğumuz görüşmelerde Akyazı’nın İlköğretim ve Lise okullarının yetersiz olduğu, okul ihtiyacının acilen giderilmesi gerektiği tarafımıza söylenmişti. TOBB ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Akyazı’mıza  20 derslik bir okul yapabileceklerinin sözünü aldık. Zamanın Sakarya Valisi, İl Milli Eğitim Müdürü, TOBB ve Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası olarak 4 lü protokol imzaladık.  İmza töreninde TOBB Başkanı M.Rifat Hisarciklioğlu yaptığı konuşmada, Akyazı’ya hayırlı bir hizmet için geldiğini, ATSO Başkanımız Z.Şinasi Bayraktar’ı ve ailesini çok sevdiğini ve bu sevginin tezahürü sonucunda Başkanımızın İlçesine yapılmasını istediği okul talebini yerine getirerek protokol çerçevesinde bir ilköğretim okulu binası yapacağız ve TOBB olarak bir ilçeye ilk defa okul yapmış olacağız demişti.  Başkan Bayraktar yapılacak bu okul ile birlikte hem ben Hem de Başkanımız Hisarciklioğlu üzerinde ki sorumluluğu yerine getirmenin mutluluğunu yaşamaktayız, dedi.

Başkan Bayraktar, Geçtiğimiz haftalarda TOBB ETÜ de oluşan komisyon ile Akyazı TSO- TOBB Okulu inşaatı ihaleye çıkartılmış ve ihale sonuçlandırılmıştır. TOBB Yönetim Kurulu tarafından onaylanan ihale sonucunda yüklenici firma Mart ayı sonunda TOKİ den alınarak okul alanı olarak ayırdığımız arsamıza İnşaat şantiyesini kurup ilk kazmasını vuracaklardır. İhale şartnamesine göre okul inşaatı 270 günde tamamlanarak hizmete geçecektir. İlçemiz önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında yaşayacağı okul sorunu yapılacak 20 derslikli Akyazı TSO TOBB ilköğretim okulu  sayesinde  rahatlayacak ve öğrencilerimiz  modern bir okula kavuşacaktır. Okulumuz Akyazı’ya şimdiden hayırlı uğurlu olsun  dedi.

Marmara Göz
 AKYAZI TSO TOBB  OKULUNUN İHALESİ GERÇEKLEŞTİ
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Otomobili ile köpeğin üzerinden böyle geçti
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup