Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

AKYAZI TİCARET VE SANAYİ ODASI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

08-02-2019 16:27:27 - AKYAZI
AKYAZI TİCARET VE SANAYİ ODASI  OLAĞAN MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis Toplantısını yapmak üzere Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdi.

Hardal Burger Akyazı

Yoklama ve gündem maddelerinin oylanmasından sonra Meclis oturumuna ait tutanaklar görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. 2018 Aralık ayı Kat’i Mizan ve ekleri ile Bütçe İzleme Raporu Oda Genel Sekreteri tarafından okunarak Meclis üyeleri tarafından tasdik edildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, Yönetim Kurulu’nun aylık faaliyetleri ve ATSO çalışmaları, ilçemizin gündemleri hakkında bilgiler verdi.  Başkan Bayraktar, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarciklioğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Ekonomi Şurası Cumhurbaşakanımız Recep Tayyip Erdoğan, bakanlarımız, Oda ve Borsalarımızın yönetim kurulu ve meclis başkanları ile çok sayıda iş adamlarının katılımıyla TOBB İkiz kulelerde gerçekleştirildi. Gerçekleşen Şurada oda üyelerimiz tarafından, tarafımıza iletilen sorunları rapor halinde toparlayarak TOBB Başkanı M.Rifat Hisarciklioğlu’na Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğana’a ve ilgili bakanlıklara sunduk. Bilindiği üzere  ekonomik açıdan reel sektörün yaşadığı sıkıntılara karşı üretilen çözüm yollarına ağırlık verilmesi gerektiğini vurguladık. Sunduğumuz sorun ve çözüm önerilerinin takibi olup sonuç almaya çalışacağız.

Başkan Bayraktar Meclis toplantısında; bizler geçmiş yıllardaki tecrübelerimizle, ilçemizdeki tüm kamu kurum kuruluşlar ve sivil toplum örgütleri ile birlikte hareket etme ve ortak paydada yolumuza devam etme arzusundayız. Bu süreçte önümüzdeki 31 Mart yerel seçimlerinde İlçemiz Belediye Başkan adaylarından Akyazı için ne gibi projeler geliştirdiklerini kamuoyu gibi bizlerde merak ediyoruz. Adaylarımızın ilçemiz ve Oda üyelerimizin sorunları ile ilgili projelerini açıklamalarını beklemekteyiz,dedi.

 

UB Group
AKYAZI TİCARET VE SANAYİ ODASI  OLAĞAN MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden