Akyazı Ticaret Borsası ve Ziraat Odası Başkanı Ali Şener BAYRAKTAR başkanlığındaki heyette Borsa Meclis Başkanı Hüsamettin ŞEN, Borsa Yönetim Kurulu Başkan vekilleri Feyzi BORA ve Vedat BÖCEK, Akyazı Ziraat Odası Başkan Vekili Nazmi İNAN ve her iki kurumum Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundular.
Ziyaret sırasında Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şener BAYRAKTAR, Kaymakam KALAYLI’ya yeni görevinde başarılar dileyerek, İlçemizin genel durumu, tarım ve hayvancılığı ile ilgili bilgiler sundu ve İlçemiz adına yapılacak olan her olumlu girişimde göreve hazır olduklarını belirtti.
Kaymakam Ömer Kalaylı’da heyete hitaben yaptığı konuşmada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Akyazıyı daha ileriye taşımak için hep birlikte el ele görev yapacaklarını belirterek heyete teşekkür etti.