Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

Akyazı SGM de minik ressamların sergisi açıldı

17-03-2019 14:45:07 - AKYAZI
Akyazı SGM de minik ressamların sergisi açıldı

Büyükşehir Belediyesi Akyazı SGM’nin minik öğrencileri 'Oyuncağın Hayat Bulsun’ projesi kapsamında resimler yaptı.

Özgür Adımlar

Kıroğlu, “Çocuklarımızın hayal güçlerinin, görsel zekâlarının ve tasarlama/üretme becerilerinin gelişmesine katkı sağlayacak çalışmamız ile gelişimin yanı sıra eğlenmelerini de hedefliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi’nde yeni bir etkinlik hayata geçirildi. ‘Oyuncağın Hayat Bulsun’ projesi kapsamında Resim atölyesine giren minik öğrencilerin yaratılıcıkları, hayal güçleri ve görsel hafızalarının geliştirilmesi amaçlanıyor. Akyazı SGM Çocuk Kulüpleri Resim öğretmeni Dilan Alkan, Maket Yapımı öğretmeni Elif Duman, Tasarım öğretmeni Haticenur Angın, Becerikli Eller Atölyesi öğretmeni Neriman Haymana ve Geleneksel Sanatlar Atölyesi öğretmeni Esra Çakar çocukların hayallerini yumuşak oyuncağa çevirdi.

16 Mart Cumartesi günü Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdür Murat Kıroğlu’nun katılımıyla serginin açılışı gerçekleştirildi.

Her alanda gelişme

Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, “Çağımızdaki teknolojinin dezavantajlarından biri olan çocukların oyuncaklardan uzaklaşmış olmaları ve tüm vakitlerini bilgisayar, telefon ve tablet başında geçiriyor olmalarıdır.  Bu durum, biyolojik ve psikolojik sağlıklarını olumsuz yönde etkilemesinin yanı sıra;  hayal güçlerine, görsel zekâlarına ve tasarlama/üretme becerilerine de olumsuz etki etmektedir. Çocuk Kulüpleriolarak çocuklarımızın her alanda gelişmesini ve bu gelişim sürecinde eğlenmelerini hedefliyoruz. Oyuncağın Hayat Bulsun projesi ile bunu inşallah gerçekleştireceğiz” sözlerine yer verdi.

Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Ölüm onu market alışverişinde yakaladı
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran