YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

Akyazı Pazarköye sağlam altyapı

25-06-2020 18:02:26 - AKYAZI
Akyazı Pazarköye sağlam altyapı

Akyazı Pazarköy mahallesinde başlattığı 4 bin 500 metrelik içmesuyu hattı yenileme çalışmalarında sona geldi.

Özgür Adımlar
Şehrin muhtelif noktalarında altyapı güçlendirme ve yenileme çalışmalarına devam eden SASKİ, Akyazı Pazarköy mahallesinde başlattığı 4 bin 500 metrelik içmesuyu hattı yenileme çalışmalarında sona geldi.
 
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından Akyazı Pazarköy mahallesinde başlatılan 4 bin 500 metrelik içmesuyu hattı yenileme çalışmalarında sona gelindi. Eskiyen ve ihtiyacı karşılamakta güçlük çeken içmesuyu hattının 3 bin 700 metrelik kısmı SASKİ ekipleri tarafından yenilendi.  Yenileme çalışmaları devam eden hattın 800 metrelik kısmında süren çalışmalar ise en kısa sürede tamamlanarak Pazarköy bölgesi kesintisiz içmesuyuyla buluşturulacak. SASKİ tarafından yapılan açıklamada, “Şehrin altyapı ağını her geçen gün güçlendirmeye devam ediyoruz. Türkiye’nin en kaliteli içmesuyunu abonelerimize kesintisiz bir şekilde ulaştırmak için çalışmalarımızı ekip arkadaşlarımızla birlikte sürdürüyoruz” ifadeleri kullanıldı
UB Group
Akyazı Pazarköye sağlam altyapı
Ürdüç
Akyazı Pazarköye sağlam altyapı
Akyazı Pazarköye sağlam altyapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Gerek yok 4 yıl önce2020-06-26 11:42:52

Ilk oncelikle yaptigi isleri temiz yapsinlar kapimin onu camurdan gecilmiyor

1
-0
Abaza 4 yıl önce2020-06-25 21:47:21

"SASKİ" diye bir yerde okuduğum zamam tüylerim diken diken oluyor. Demek ki yakında Pazarköy'ün de suyu içilemez hale gelecek. Bölgeden dört bir tarafa içmesuyu gidiyor ama bölge halkı içilemez sularla ömür geçiriyor. Neyse; işini layıkı ile yapmayanlarla ahirette görüşeceğiz inşallah.

1
-0
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)