Aydın Metal
ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

Akyazı Orman İşletme Müdürlüğü'nden satılık 3 bina

02-12-2021 09:01:10 - AKYAZI
Akyazı Orman İşletme Müdürlüğü'nden satılık 3 bina

Akyazı Orman İşletme Müdürlüğü, iki mahallede bulunan 8 dairenin bulunduğu 3 binayı ihale yoluyla satışa çıkardı.

Özgür Adımlar
Akyazı Orman İşletme Müdürlüğü, Taşburun Mahallesi  Yazılıköy kenarı mevkisinde bulunan 2 daireden oluşan 2 binayı, Reşadiye Mahallesi Köyiçi mevkisinde 4 dairenin bulunduğu iki katlı binayı ihale yoluyla satışa çıkardı.
Taşburun Mahallesi'ndeki binalar için 809 bin 776 lira, Reşadiye'deki bina için 378 bin 82 lira muhammen bedel biçildi.
İhale 14 Aralık günü Akyazı Orman İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda yapılacak.
 
İHALE ŞARTLARI ŞÖYLE
 
5- İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler;
 
5.1- İsteklinin gerçek kişi olması halinde T.C. Vatandaşı olmak, Tüzel kişi olması halinde ise, T.C. Kanunlarına göre ve Türkiye’de kurulmuş Tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair Ticaret Sicil Gazetesi aslı veya onaylı sureti ile idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri meslek kuruluşundan ihalenin yapıldığı yıl içerisinde alınmış sicil kayıt belgesini
5.2- Kanuni ikametgah sahibi olmak ve Türkiye’de tebligat için adres göstermek,
 
5.3- Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri,
 
5.3.1- İsteklinin gerçek kişi olması halinde Noter tasdikli imza beyannamesini ve nüfus cüzdanının aslını ibraz etmeleri ve fotokopilerini vermeleri, tüzel kişiliklerin ise vergi kimlik numaralarını bildirmeleri
 
5.3.2- Tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin Noter tasdikli imza sirküleri.
 
6-İstekli adli sicil kaydının olmadığına dair belgeyi ibraz etmesi gerekir. Gerçek kişiler ve tüzel kişilerden imzaya yetkili kişilerin nüfus cüzdanının aslını ibraz etmeleri ve fotokopilerini vermeleri ile Adli sicilinden veya Cumhuriyet Savcılığından sabıka kaydına dair belge,
7-istekliler adına vekaleten ihaleye iştirak ediliyorsa; istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak eden edenin imza sirküleri,
8- Şekli ve içeriği ihale dokümanında belirlenen teklif mektubu,
 
9- Şekli ve içeriği ihale dokümanında belirlenen Satış Şartnamesi, usulüne uygun olarak sunması gerekir.
10- İstekliler % 3 geçici teminat sunmaları gerekir. Geçici teminat olarak 2886 sayılı D.İ.K. ‘da teminat olarak kabul edilen değerlerden herhangi birisini teminat olarak verecektir. (Geçici teminatın neler olabileceği 2886 sayılı D.İ.K.’da belirtilmiştir.) Banka teminat mektubu dışındaki teminatlar, Akyazı Orman İşletme Müdürlüğü’nün Akyazı Orman İşletme Müdürlüğü Muhasebe Servisi veznesine veya T.C. Ziraat Bankası Akyazı Şubesinde bulunan TR070001000301071256075001 nolu hesabına yatırıp alındı makbuzlarını istenilen diğer evraklarla birlikte 2886 sayılı D.İ.K’ nun 45/a maddesine uygun olarak Akyazı Orman İşletme Müdürlüğünün İhale Servisine verilecektir.
 
11- - Teklifler yazılı yada sözlü yapılabilir. Yazılı yapılması halinde Teklif mektubunu içeren iç zarf ve geçici teminata ait alındı makbuzu veya banka teminat  mektubu ile ihaleye katılabilme şartı olarak istenilen bütün belgeler ikinci zarfa (dış zarf) konularak kapatılır. Dış zarfın üzerine isteklinin adı ve soyadı veya tüzel kişi unvanı,  tebligata esas olarak göstereceği açık adresi, teklifin hangi işe ait olduğu yazılır. Zarfın yapıştırılan yeri istekli tarafından imzalanır veya kaşelenir/mühürlenir. Teklifler, ihale tarihine kadar sıra numaralı alındılar karşılığında, idarenin  adresindeki İhale Komisyonu Başkanlığına teslim edilir. Alındı numarası zarfın üzerine yazılır. Bu saatten sonra verilen teklifler kabul edilmez ve açılmadan istekliye iade edilir.
 
12- İhale Şartnamesi ve ekleri (İhale dokümanı) idarenin adresindeki İhale Biriminde görülebilir ve 100,00 TL karşılığı aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların, İhale Şartnamesi ve eklerini (İhale dokümanı) satın almaları zorunludur. İstekliler, ihale dokümanının satış bedelini, Akyazı Orman İşletme Müdürlüğü Muhasebe Servisi veznesine veya T.C. Ziraat Bankası Akyazı Şubesinde bulunan TR070001000301071256075001 nolu hesaba numaralı hesabına yatıracaklardır.
 
13-İsteklinin teklifini posta yoluyla göndermesi durumunda 15/12/2021 günü ihale saatine kadar Akyazı Orman İşletme Müdürlüğü, Yeni Mahalle Ada Caddesi No:128 Akyazı Sakarya adresindeki İhale Komisyonuna ulaşması gerekmektedir. İhale saatine kadar ulaşmayan teklif zarfları işleme alınmaz ve açılmadan iade edilir.
 
14-İhaleye ait Şartname Akyazı Orman İşletme Müdürlüğü, İhale Servisi adresinde ücretsiz görülebilir. İhale üzerinde kalan istekli ile Satış Şartnamesi düzenlenecek, İhale bedeli üzerinden 365 Sayılı KDV kanunu gereği KDV, Binde 9,48 Damga Vergisi, Binde 5,69 Karar Pulu ayrıca tahsil edilecektir. (Taşınmazların satışı ve devri ile ilgili yapılacak olan her türlü masraf ve vergiler alıcıya ait olacaktır.)"
 
İhale ile ilgili tüm ayrıntılar İhale dokümanında bulunan Arsa Satış Şartnamesinde mevcuttur.
Ürdüç
Akyazı Orman İşletme Müdürlüğü'nden satılık 3 bina
Güven Yapı
Akyazı Orman İşletme Müdürlüğü'nden satılık 3 bina

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Markette hasmını vurmuştu, tutuklandı
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks