YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Akyazı Medya ve Basın Birliği Balıkçı Yusuf'ta

01-02-2023 13:17:33 - AKYAZI
Akyazı Medya ve Basın Birliği Balıkçı Yusuf'ta

Hardal Burger Akyazı
Akyazı Medya ve basın birliği yılın ilk olağan istişare toplantısını ilçemizin güzide mahallelerinden olan Taşburun mahallesinde hizmet veren Balıkçı Yusuf restoranda bir araya geldi.
 
Restoran yetkilileri ve görevlileri tarafından karşılanan basın birliği başkan ve üyeleri Muhteşem balık ve et ürünlerinden oluşan menü ile hazırlanan ve harika bir servisle sunulan güzel bir akşam yemeği yediler.
 
Basın birliği başkanı Ali Yıldırım’ın başkanlığında yaptığı yılın ilk istişare toplantısında güncel konularla ilgili olmak üzere vatandaşlarımızın dilek ve şikâyetleri ile ilgili değerlendirmelerdi bulunuldu. Yaklaşık üç saat süren toplantının ardından Başkan Ali Yıldırım toplantının yararlı geçtiğini yaptığımız bu toplantılarda kamu yararına konular istişare edilmesi sorunların ve  hizmetlerin değerlendirilmesi açısından önemli olduğunu her arkadaşımız konular hakkında görüşlerini ifade etmesi toplanırın ne kadar önemli olduğunu göstermektedir  diyen Başkan Yıldırım  toplantıya katılım sağlayan değerli Medya ve Basın Birliği üyelerine teşekkür etti.
 
Ayrıca Balıkçı Yusuf ve çok değerli çalışanlarına teşekkür eden Medya ve Basın birliği bir sonraki toplantıda buluşmak üzere vedalaştılar.
Ürdüç
Akyazı Medya ve Basın Birliği Balıkçı Yusuf'ta
Akgün Restoran Çorba
Akyazı Medya ve Basın Birliği Balıkçı Yusuf'ta

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Galeriyi kurşunlayanlar tutuklama
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yasin Emlak