Aydın Metal
ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

Akyazı MBDD’den Başkan Bayraktar’a Ziyaret

18-12-2017 11:33:29 - AKYAZI
Akyazı MBDD’den Başkan Bayraktar’a Ziyaret

Akyazı MBDD Başkanı İbrahim Keleş ve beraberindeki heyet Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ı makamında ziyaret etti.

Özgür Adımlar
Milli Birlik ve Düşünce Derneği Akyazı İlçe Teşkilatı Başkanı İbrahim Keleş ve beraberindeki heyetle bir araya gelen Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Milli Birlik ve Düşünce Derneğini yakından takip ediyorum. Genç arkadaşlarımızın bu gibi faydalı oluşumlarda yer almaları, kendilerine dava edinmeleri, dava şuuruyla yol almaları çok önemli. Kendi ülkesine, coğrafyasına, dünyaya karşı içine kapanan bir gençlikten ziyade, düşünen ve harekete geçen başarılı, istikrarlı ve proje üreten bir gençlik hepimizin istediğidir.” dedi.
 
Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Milli Birlik ve Düşünce Derneği Akyazı İlçe Başkanını makamında ağırladı. İlçe Başkanı İbrahim Keleş, Genel Merkezimizin Sakarya’da olduğunu ve 12 ilçe de teşkilatlandığını, 17 İl de de teşkilatlanmayı bitirdiğini söyledi. Milli Birlik ve Düşünce Derneği Genel Başkanı Erdem Ercan dan öğrendiğimiz dava şuurunu, bu topraklar üzerinde bin yıldır birlikte yaşayabilme iradesi göstermiş aziz milletimizin hiçbir ayrım gözetmeden tüm unsurlarını, yeniden birlik ve beraberlik ruhuyla hareket etmesi için elimizden geleni yapacağız. Bu da ancak milli birlik ve kardeşliğimizin tarihimizde olduğu gibi yeniden canlanmasıyla olacaktır" dedi.
 
Milli, Yerli ve İstikrarlı STK larımızın Her Zaman Yanındayız
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Gençlerin ülke meselelerini yakından takip etmeleri, projelerle karşımıza çıkmaları bizler için mutluluk vericidir. İlmi ve fikri konulara müspet manada müdahil olmanız, bunları kendinize adeta bir görev addetmeniz sevindiricidir.
Güven Yapı
Akyazı MBDD’den Başkan Bayraktar’a Ziyaret
Ürdüç
Akyazı MBDD’den Başkan Bayraktar’a Ziyaret

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Karadenizde şiddetli deprem
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks